Aktywne Wpisy
Spadlaznieba +259
Restauracja u Szwejka w Warszawie, rozdaje jedzenie w zamian za przyniesienie mandatu (bez różnicy czy to mandat za przekroczenie prędkości czy za przejście na czerwonym). Nie jestem w stanie zrozumieć jak można gloryfikować łamanie prawa, taki majtczak to u nich do końca życia pewnie za darmo będzie jadł
#zalesie #patologiazmiasta
#zalesie #patologiazmiasta
źródło: IMG_1981
Pobierz
AnalnyNiszczyciel +213
Moi starzy dziś wrócili z wakacji. Stary dał się namówić i pojechali z młodszą moją siostrą do Chorwacji. Niby zadowoleni, wszystko super. Mama nakupowała pamiątek, ale mój stary przebił jak zawsze wszystko. Kupił k---a i przywiózł z Chorwacji z tamtejszej castoramy czy innego tego typu sklepu bojler bo mówi, że u nas za c--j w takiej cenie takiego by nie dostał. W------e w te wakacje, ale z bojlera jest niesamowicie zadowolony i

Owszem, ta koalicja nie jest idealna. Nie dowozi wielu rzeczy, kłóci się między sobą, posiada wielu beznadziejnych polityków... jednak wciąż wolę ten rząd niż gdyby PIS rządził trzecią kadencję.
Wtedy już system zostałby domknięty na amen, a z Polski mielibysmy drugie Wegry. Wszystkie afery byłyby zamiatane pod dywan, a prokuratorzy dalej chroniliby pisowców i ich rodzinki. Szopa i Kuczmierowski nadal grabiliby Polskę na setki milionów ( kupowali osuszacze dla powodzian z 6-krotnym przebiciem ^^), Marcierewicz nadal przewalałby miliony na swoją pseudo komisję, a TVP Info nadal - z za nasze pieniadze - zajmowałałaby się szczuciem na opozycję, nie mówiac o tym, ze teraz pewnie przeszłoby Lex TVN i nie mielibyśmy już zadnego medium po drugiej stronie. Willa Plus trwałaby w najlepsze, Glinski otwierałby kolejne fundacyjki narodowe, rodzinki pisowców zarabiałyby miliony w spółkach skarbu państwa, a migranci nadal zjezdzaliby tutaj setkami tysięcy przy jednoczesnym szczuciu na nich.
Rau nadal kierowałby MSZ, miliardy z KPO nadal nie byłyby odblokowane, a PiS jeszcze bardziej pogrążałby nas w wojence z UE, stawiajac Polskę na jeszcze wiekszym marginesie.
Tak więc wolę obecny stan rzeczy, nawet jeśli nie wszystko idzie jak należy.
#polityka
źródło: GZ6J7H6W8AA9A6r
Pobierzto co pis z konfederosją robią od wyborów udowadnia przed jaką zbrodniczą bandą zdrajców i przestępców się uratowaliśmy
pytanie tylko brzmi na jak długo
@mariusz-madejczyk: a tu cokolwiek idzie jak należy? budżet s---------y, podatki nie obniżone, edukacja, służba zdrowia czy nawet policja leżą, z obronnością jesteśmy nadal w czarnej dupie choć rzekomo ma nas napaść Rosja
@mariusz-madejczyk: ogólnie to tvp wciąż to robi
Masz na myśli plucie na mundur, noszenie picki nasyłanym przez Putlerka i Łukę inżynierom i lekarzom, bo interes partii interesem narodu? Masz na myśli łganie w PE na temat rzekomych zbrodni dokonywanych na ww. przez polskie służby? Masz na myśli popieranie kar finansowych na własną ojczyznę?
@afc85:
źródło: holownia
PobierzJa tylko przypominam, że MON w pierwszych kwartałach a.d. 2024 zrealizował skraweczek budżetu na modernizację armii. Właściwie wszystko co się dało, po cichutku spowolniono lub zatrzymano. To jest przerażające dla każdego, dla kogo Polska to coś więcej niż "ten kraj", bo możliwe, że w razie W, będziemy strzelać z przysłowiowego napletka...
@Elberus:
Odbierze socjal? Nie wiem ale się domyślam
Wybuduje elektrownie? Nie wiem ale się domyślam
Wpuści imigrantów? Nie weiem ale się domyślam
Różnica między pisem a po jest taka jak między sraką na talerzu a sałatką z króliczymi bobkami. To drugie wygląda lepiej, ale
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Myślałem, że w różowym to Matthijs de Ligt lol