Wpis z mikrobloga

Widzę że wiele bardzo plusowanych wpisów chce mi wykrzyczeć że to wielki triumf prawicy nad "lewactwem" że gość który większość swojego życia popierał demokratów i był skrajnym liberałem, gość którego dzieci zmieniały płeć a on sam nazywał je jak jakieś roboty i źle je traktował w skutek czego dzieci nie chcą go znać a jego żona go zostawiła. Gość który 95% swoich największych sukcesów osiągał wtedy kiedy był "lewakiem" teraz nagle jest symbolem prawicowego postępu w kontrze do "lewactwa"? Strasznie proste postrzeganie świata mają co po niektórzy

#kosmos #usa #wydarzenia #spacex #polska #polityka #swiat
kkecaj - Widzę że wiele bardzo plusowanych wpisów chce mi wykrzyczeć że to wielki tri...

źródło: maxresdefault

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kkecaj: A to nie tak że ówczesny Liberalizm stał się obecnie skrajną prawicą wg lewicy? Dzieciak chyba nawet wbrew woli ojca zmienił płeć za co został wydziedziczony, a z żoną się rozstali bo żyli w dwóch różnych "światach" bo i tak by żyli osobno.
  • Odpowiedz
  • 40
@Kamaz0: Nie, nie wydziedziczył swojego syna tylko to syn się od niego odciął. Tak właściwie to Musk nie rozstawał się z jedna żoną tylko 2 żonami, a co do relacji to wyczytałem jedynie że były bardzo chłodne. Nie wiem czy jeśli ktoś nazywa swoje dziecko X Æ A-12, związuje się z jakimiś alternatywkami i ma złe relacje z dziećmi to jest to liberalizm czy skrajna lewica.
  • Odpowiedz
@kkecaj: raczej elonowi się po prostu odkleiło. Z jednej strony od groma małżeństw (jak również kochanek) i jeszcze więcej dzieci a z drugiej deklarował że z--------a 80-100h w tygodniu co daje jakies 12-14h dziennie (kazdego dnia). To był przepis na rodzicielską katastrofe. Teraz krzyczy że lewaki mu dziecko ukradły a prawda jest taka że gdyby spędzał czas na graniu z dzieckiem w piłke zamiast na ruchaniu lasek z tesli to
  • Odpowiedz
@kkecaj: rekin wolnego rynku xD gdyby nie kontrakty od sektora rządowego (wojsko, Nasa) czyli z redystrybucji pieniędzy podatników, to jego imperium nigdy by nie powstało
  • Odpowiedz
@kkecaj: Musk i Trump to liberałowie, sama idea postępu jest liberalna, amerykański konserwatysta Russell Kirk jeszcze w połowie poprzedniego wieku tytułował samochody "mechanicznymi Jakobinami" ("for the automobile is a mechanical Jacobin").
  • Odpowiedz
A samoladujace rakiety NASA budowala w latach 90.

@Suszek: SpaceX też je buduje od lat, przecież to dziś to właśnie rakieta która NIE MUSIAŁA sama lądować przez co mogli w niej nie dawać nóg które są bardzo ciężkie
  • Odpowiedz