Bmw premium selection vs auto z niemiec (przez pośrednika) z gwarancją?
Pierwsze na miejscu, drugie znacznie tańsze. W jednym i drugim przypadku trzeba sprawdzić auto bo i w BPS zdarzają się przypudrowane rozbitki :/ Co byście brali?
@mirko_anonim oglądać oglądać i jeszcze raz bardzo dokładnie oglądać. I tu i tu może trafić się coś dobrego ale też w obu może być wpadka. I mam nadzieję że masz świadomość że nie ma czegoś takiego jak „okazja”. Carfax, autodna i solidnie na miejscu sprawdzić auto, są też od tego specjalne firmy
I tu i tu może trafić się coś dobrego ale też w obu może być wpadka
@bb89: Dokładnie tak jest, dlatego trzeba kompleksowo sprawdzać. Dodam tylko, że w przypadku BPS w zamian za wyższą cenę początkową, będzie nieco lepsza wartość rezydualna na koniec. Oczywiście pod warunkiem nie trafienia na minę.
@mirko_anonim: selection to bardzo często auta po pracownikach bmw. Nie wiem jak traktują swoje auta ale mogę się domyślać. Olej wymieniany na pewno zgodnie z zaleceniami producenta (OSTROŻNIE!!!! nie jest to zaleta).
Najgorsze, ze to wcale nie oznacza, ze drugie źródło jest lepsze
#bmw #leasing
Bmw premium selection vs auto z niemiec (przez pośrednika) z gwarancją?
Pierwsze na miejscu, drugie znacznie tańsze. W jednym i drugim przypadku trzeba sprawdzić auto bo i w BPS zdarzają się przypudrowane rozbitki :/ Co byście brali?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@bb89: Dokładnie tak jest, dlatego trzeba kompleksowo sprawdzać. Dodam tylko, że w przypadku BPS w zamian za wyższą cenę początkową, będzie nieco lepsza wartość rezydualna na koniec. Oczywiście pod warunkiem nie trafienia na minę.
Najgorsze, ze to wcale nie oznacza, ze drugie źródło jest lepsze