Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi, czym to uśmiechnięte sekciarstwo różni się od PiSu? Bo chyba tylko tym uśmiechem.

@EnzoMolinari: religijnością się różnią, Pisowcy pewnie bardziej by przestrzegali np. 10 przykazań, sam kiedyś byłem Katolikiem więc wiem jak to jest kek
  • Odpowiedz
@EnzoMolinari:

Powiedzcie mi, czym to uśmiechnięte sekciarstwo różni się od PiSu?

Pokaż mi te artykuły z onetu, GW, TVN czy TVP, które bronią Myrchów i piszą, że za PIS też tak było. Artykuły, nie wypowiedź jakiegoś gościa zaproszonego do studia. Znajdziesz, czy można znajdziesz takie, które sprawę nagłośniły?
  • Odpowiedz
@jan-fifalski: może i spłacaja w tym roku 30mld długu poza budżetowego jaki zaciagnał PiS ale sami zaciągają nowe 120mld długu poza budżetem w tym roku w funduszach celowych i BGK ( ͡° ͜ʖ ͡°) hipokryzja lvl hard, może i PiS wywalał 2,5 mld na TVPiS za to nowe midasy wywalają 3,5mld na czystą wodę w TVPO, generalnie stara narracja jak nasi kradną to dobra jest
  • Odpowiedz
  • 9
@janekplaskacz: Właśnie o to chodzi, że GW, TVP, TVN i inne Onety milczą na ten temat, bo tu nie ma czego bronić i mogliby tylko zaszkodzić sytuacji. Gdyby to były osoby z wrogiego obozu, inba trwałaby od rana do wieczora.
  • Odpowiedz