Powiedzcie mi, czym to uśmiechnięte sekciarstwo różni się od PiSu? Bo chyba tylko tym uśmiechem.
@EnzoMolinari: religijnością się różnią, Pisowcy pewnie bardziej by przestrzegali np. 10 przykazań, sam kiedyś byłem Katolikiem więc wiem jak to jest kek
Powiedzcie mi, czym to uśmiechnięte sekciarstwo różni się od PiSu?
Pokaż mi te artykuły z onetu, GW, TVN czy TVP, które bronią Myrchów i piszą, że za PIS też tak było. Artykuły, nie wypowiedź jakiegoś gościa zaproszonego do studia. Znajdziesz, czy można znajdziesz takie, które sprawę nagłośniły?
@jan-fifalski: może i spłacaja w tym roku 30mld długu poza budżetowego jaki zaciagnał PiS ale sami zaciągają nowe 120mld długu poza budżetem w tym roku w funduszach celowych i BGK ( ͡°͜ʖ͡°) hipokryzja lvl hard, może i PiS wywalał 2,5 mld na TVPiS za to nowe midasy wywalają 3,5mld na czystą wodę w TVPO, generalnie stara narracja jak nasi kradną to dobra jest
@janekplaskacz: Właśnie o to chodzi, że GW, TVP, TVN i inne Onety milczą na ten temat, bo tu nie ma czego bronić i mogliby tylko zaszkodzić sytuacji. Gdyby to były osoby z wrogiego obozu, inba trwałaby od rana do wieczora.
@EnzoMolinari: religijnością się różnią, Pisowcy pewnie bardziej by przestrzegali np. 10 przykazań, sam kiedyś byłem Katolikiem więc wiem jak to jest kek
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Pokaż mi te artykuły z onetu, GW, TVN czy TVP, które bronią Myrchów i piszą, że za PIS też tak było. Artykuły, nie wypowiedź jakiegoś gościa zaproszonego do studia. Znajdziesz, czy można znajdziesz takie, które sprawę nagłośniły?
źródło: rV20Qduj_400x400
Pobierzuczciwy poseł to się wyklucza xdddd
@zdrajczyciel: pewnie dostanie gdzieś posade. Oskarek platformerski xd