Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +56
Ciąg dalszy spowiedzi gotki. Twierdzi, że jest prześladowana i nękana. Jej bad boy by powiedział, że taka jest cena funkcjonowania w Internecie XD Ciężko współczuć.
#kiszak
#kiszak

Huptys +15
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Tak czytam tag #zwiazki i znaczna wiekszosc ludzi narzeka. Chlopy, dajcie se spokoj ze zwiazkami. Ja bodycount wysoki, tak z 25+ loch na pewno bylo, zawsze robilem centrum zycia z rozowego paska. Ostatnio podjalem decyzje ze gra nie jest warta swieczki. I nie mowie tu, ze tylko rozowe sa slabe, to samo tyczy sie niebieskich. Takie czasy mamy, ludzie sa w fatalnej kondycji psychicznej i fizycznej. Poswiecilem sie swoim hobby i nie mam nawet sil ani czasu myslec o rozowych. Zwale kon z dwa razy w tygodniu by zagluszyc poped i jest elegancko. Jak poznam jakas fajna rozowa, to wtedy ogranicze czas poswiecany dla siebie ale patrzac wstecz to moze dla dwoch, trzech dziewczyn taki zabieg byl warty wiec nie nastawiam sie na relacje. To jest po prostu nieoplacalne czasowo, emocjonalnie, finansowo. Pierwszy raz czuje ze zyje dla siebie i stawiam granice, tak jak ja chce, kiedy chce, a jak sie nie podoba to nara. Mam fajne zycie i nie warto go poswiecac dla kogos kto...no wlasnie. Nawet mi sie nie chce wymieniac jak zepsuci sa ludzie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim:
Nie chcesz bo jesteś przeorany i przebodźcowany.
Żadna nie będzie Ci się wydawała odpowiednio dobra bo masz zbyt dużą próbę kobiet, do których będziesz porównywał kolejne. W praktyce możesz wybrać kobietę, która będzie "mniejszym złem", ale z typowo pragmatycznego punktu widzenia wchodzenie w związek bez przywiązania i uczucia wymaga więcej poświęceń niż daje korzyści więc bardziej "opłaca się" być samemu.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@Errad: Nawet nie trzeba byc przebodzcowanym - ja jestem brzydki i niski i nie mam najmniejszej ochoty