Wpis z mikrobloga

wyścigi kto większą ilość ludzi sprowadzi na tą beznadziejna planetę kek

@SynuZMagazynu: to ty masz beznadziejne życie na tej planecie, nie oni. I zamiast to zmienić wolisz się samousunąć z egzystencji żeby zrobić więcej miejsca dla koszernych. Dobry goj.
  • Odpowiedz
to ty masz beznadziejne życie na tej planecie, nie oni. I zamiast to zmienić wolisz się samousunąć z egzystencji żeby zrobić więcej miejsca dla koszernych. Dobry goj.

@Phallusimpudicus: Ale oni nie mają lepszego życia, co z tego, że sobie dobre jedzenie zjedzą albo w ładnym domu pomieszkają bawiąc się w standardowe życie, pfff, to jest nic bo oni prędzej czy później tak jak my odczują beznadziejność tej planety. Do tego
  • Odpowiedz
natura/ewolucja "ustaliła" to miliardy lat temu.

@mojaprawdajestmojsza: chyba ty sam sobie w głowie ustaliłeś albo ktoś ci ustalił

To co jest ważne dla każdego organizmu żyjącego na naszej planecie masz pokazane dosłownie na zdjęciu powyżej.

Nie rozumiem, skąd takie wnioski sobie wysnuwasz, skoro i tak wszyscy umierają i odczuwają ból i cierpienie to nie sądzę, że płodzenie ludzi i służenie innym jest najważniejsze. Ja też mogę sobie wmówić, że jestem
  • Odpowiedz
@SynuZMagazynu: no ale on ci pisze prawde. Dla wiekszosci ludzi to jest najwazniejsze i bedzie bo takie mamy mozgi, stworzone do rozplodu. Oni nie mysla o tym w takich kategoriach co ty
  • Odpowiedz
Dla wiekszosci ludzi to jest najwazniejsze i bedzie bo takie mamy mozgi, stworzone do rozplodu.

@janekhe: chłopie, nie wszyscy ludzie są tacy sami, są tacy ludzie co nie mają chęci do rozpłodu, zwierzęta pewnie bardziej są stworzone do rozpłodu niż ludzie.
  • Odpowiedz
o tym pisze. Dla wiekszosci. Czyli nie kazdy

@janekhe: no to ta większość się już drastycznie zmniejsza, przynajmniej tu w Polsce i dobrze bo zaraz do brudnej roboty będą wysyłać swoje dzieci ci ze zdjęcia
  • Odpowiedz