Aktywne Wpisy

Greensy +194
Rozwiązanie na problemy tego świata
źródło: 1000069482
Pobierz
Gieremek +164
źródło: 1000013238
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000069482
Pobierz
źródło: 1000013238
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: image
PobierzAle zanim zdechnie wysrać dwójkę.1 nowych niewolników do fabryki smrodu xD
@SynuZMagazynu: to ty masz beznadziejne życie na tej planecie, nie oni. I zamiast to zmienić wolisz się samousunąć z egzystencji żeby zrobić więcej miejsca dla koszernych. Dobry goj.
@Phallusimpudicus: Ale oni nie mają lepszego życia, co z tego, że sobie dobre jedzenie zjedzą albo w ładnym domu pomieszkają bawiąc się w standardowe życie, pfff, to jest nic bo oni prędzej czy później tak jak my odczują beznadziejność tej planety. Do tego
@SynuZMagazynu:
źródło: crying-wojak-mask-meme-3
Pobierz@SynuZMagazynu: tragedia, nieszczęście. A może dlatego są szczęśliwi bo wiedzą co jest ważne w życiu?
@mojaprawdajestmojsza: ale skąd wiadomo co jest ważne w życiu? kto to ustalił co jest ważne? i gdzie ogłaszają co jest ważne w życiu? i skąd wiesz, że są szczęśliwi?
@mojaprawdajestmojsza: chyba ty sam sobie w głowie ustaliłeś albo ktoś ci ustalił
Nie rozumiem, skąd takie wnioski sobie wysnuwasz, skoro i tak wszyscy umierają i odczuwają ból i cierpienie to nie sądzę, że płodzenie ludzi i służenie innym jest najważniejsze. Ja też mogę sobie wmówić, że jestem
@janekhe: chłopie, nie wszyscy ludzie są tacy sami, są tacy ludzie co nie mają chęci do rozpłodu, zwierzęta pewnie bardziej są stworzone do rozpłodu niż ludzie.
@janekhe: no to ta większość się już drastycznie zmniejsza, przynajmniej tu w Polsce i dobrze bo zaraz do brudnej roboty będą wysyłać swoje dzieci ci ze zdjęcia