Wpis z mikrobloga

@Kopytnik_1 dobrze dobrze, zgodnie z regułą Pareto jesli wiekszosc taka bedzie to baby będą mi budować mieszkania.
Jak im sie okresy zsynchornizują to kierownik bedzie sam beton lał ()
  • Odpowiedz
"Era mężczyzn się skończyła, nadszedł czas cuckoldów".

@Kopytnik_1 Ale ze co? Ktoś kto pozwala mówić żonie to cuckold?
Rozumiem, że jak kobieta śmie się odezwać to trzeba ją p--------ć. I to tak z 3 razy żeby ogarnęła dlaczego dostała.
Tak to jest wzór prawdziwego faceta.

Czytając wykop wychodzi ma to że prawdziwi mężczyzna nie żeni się tylko kupuje niewolnice, która jest jego własnością. A kobieta jest zwykłym przedmiotem który się wyrzuca
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: Artykuł jest z 26.09, więc ten nagłówek pewnie krąży od tygodnia na konserwosferze. Uwaga, w środku jest Jordan Petersen! No jakim cudem lewacki artykuł uwzględnia odmienne zdanie? To nie możliwe! Jest sigma i że niby Gonciarz to ta sigma. Jest też o Trumpie, co łapie za ci_ki, i o Trzaskowski co siedzi, kiedy żona stoi przy garach. OO uwaga, tera idzie AGENDA: Beckham sprząta dom i że to niby
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: W sumie oglądałem parę filmów z tym aktorem i nie do końca rozumiem czemu dostaje pierwszoplanowe role i artyści uważają go za jakieś objawienie. Dla mnie jest bardzo przeciętny. Albo ma jakieś plecy albo pasuje do obecnej narracji i wizerunku "mężczyzny". Ktoś może mi wyjaśnić?
  • Odpowiedz