Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

przy festiwalach filmowych czy muzycznych, że to też od razu oznacza stronniczość?

@Darth_Gohan: W mojej ocenie jeśli istniałoby jakieś lobby filmowe czy też muzyczne oraz istniałby w dyskursie publicznym temat przeforsowania jakichś korzystnych dla tych środowisk interesów/rozwiązań, to należałoby się spodziewać, że media obejmujące patronatem eventy związane z działalnością tych branż, będą popierać i/lub lobbować za tymi rozwiązaniami w bardziej lub mniej otwarty sposób

W tym wypadku jest raczej oczywiste,
  • Odpowiedz
@kyloe to jakieś hipotetyczne sytuacje, ogólniki i totalne uproszczenia i nawet jeżeli by tak było, to ciągle jestem spokojny
otóż w przeciwieństwie do rozemocjonowanych, niedojrzałych użytkowników wykopu, słuchacze radia 357, to prędzej przedstawiciele klasy średniej z własnym rozumem - raczej nie dadzą sobie wcisnąć kitu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@K_R_S: kurcze, ten patronat też mi się nie podoba i po wstawieniu tego posta miałam obiekcje co do tego, czy to właściwe zagranie. Gdy dzwonią słuchacze, to akurat wielu jest puszczanych z negatywnymi opiniami, to nie jest tak, że ktokolwiek zamydla. Gdy są jakieś rozmowy o tym kredycie, to akurat są zadawane pytanie te, które zazwyczaj się porusza, czyli wpływ na ceny mieszkań, wsparcie lobby itp, dlatego nie do końca
  • Odpowiedz