Aktywne Wpisy

G0ntar +4
Na Jakie popularne/lubiane zapachy zareagowaliście najgorzej? Albo totalnie wam nie siedzą ? U mnie to Gris Charnel extrait i PDM Pegasus.
#perfumy
#perfumy

Jeszcze kilka dni temu @dr_Batman nas przekonywała, że 100k na miesiąc to ma może kilkuset politycznych nominatów. Teraz się okazuje, że może ich być ponad 5600, a to dopiero wstępne szacunki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pensje tych 5600 ludzi rocznie kosztują przynajmniej 6,7 MLD zł (przy założeniu równych 100k na msc, a mają więcej przecież). Dziura NFZ na ten rok to ok. 23 miliardy. A pytanie jak
Pensje tych 5600 ludzi rocznie kosztują przynajmniej 6,7 MLD zł (przy założeniu równych 100k na msc, a mają więcej przecież). Dziura NFZ na ten rok to ok. 23 miliardy. A pytanie jak
źródło: Screenshot-20260618-134951-Samsung-Browser
Pobierz

Robimy listę perfum, które mimo reformulacji nadal pachną tak jak trzeba lub nawet lepiej i mają takie same parametry wbrew temu co piszą perfumowi neofici.
ja zaczynam:
Yves Saint Laurent Body Kouros
Givenchy Xeryus Rouge
Dior Fahrenheit
Laura Biagiotti Roma Uomo
Hermes Terre d'Hermes
Yves Saint Laurent M7
Joop Homme
Wszystkie je testowałem / miałem w różnych wersjach i każdy z nich pachnie jak trza. Joop co prawda różni się trochę zapachem ale nadal jest nuklearny. Terre, BK, są identyczne.
Kouros
RL Polo
Loewe Esencia EDT
Giorgio Beverly Hills Giorgio fo
A Giorgio to nadal w tej cenie kozak, chociaż wczoraj sprzedałem je @RumClapton bo nie bedę miał ich kiedy zużyć
źródło: c6_759_fb1dd6b6bc017bb64072d44f2c9f4696_1200
PobierzMiałem kiedyś natomiast 2007 i miażdżył parametrami wersje z 2011 roku, po testowym psiku na nadgarstek projektował jak p----------y!