Wpis z mikrobloga

@Krs90: Więc pani dołożyła źródło hałasu i rozdaje niezdrowe cukierki. Ciekawe czy playlista z jakiegoś rmf czy zet żeby bardziej dojechać pracowników?
  • Odpowiedz
  • 18
Hapiness Manager xD dobra czas na meteoryt albo draże korsarze, to już za dużo.

@Krs90: gdybym miał być Hapiness Managerem to zrobiłbym trzy rzeczy
1. upiekł ciasto
2. zrobił kawę
3. zamknął mordę i pozwolił ludziom zrobić swoją robotę, żeby mogli iść do domu xD
  • Odpowiedz
@Krs90: Stary, te okna w biurowcach zatrzymałyby pocisk (9mm na 100%). Ostatnio na papierosku przyczaiłem jak ta "szyba" wygląda z profilu - wymieniali jakiś fragment u mnie w biurowcu, to leżały przy wejsćiu na paletach - 3/4 klejone warstwy szkła po 10-12mm. waga około 600kg, przy wymiarze jakieś 300x200cm . Nie dość, że się nie otwierają, to nawet z rozpędu się człowiek nie przebije ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@Krs90: Kiedyś pracowałem w sklepie spożywczym, w Stokrotce dokładnie mówiąc. Robota średnia, godziny mi nie leżały, płaca kiepska, klienci potrafili być nieznośni. Jendak to co wspominam najgorzej to ta g------a muzyka lecąca z radia, czasem przerywana jakimiś komunikatami reklamowymi. Przysłuchajcie się temu będąc w sklepie, a później wyobraźcie sobie, że słuchacie tego przez 8 czy 12 godzin. Idzie ocipieć. Mój najlepszy dzień w robocie to bylo gdy radio się zespuło
  • Odpowiedz