Aktywne Wpisy

windows95 +65
mirki pomóżcie, czy takom kamera uda mi sie zrobic sobie kolonoskopie? jestem juz zdesperowany. Chcialem na nfz ale dostalem termin za 18 lat

źródło: 1000028711
Pobierz
Pokojowa +190
Miałem 8 lat kiedy to pierwszy raz zobaczyłem. I tymi poradami do dziś się kieruje..

No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona koleżanki, żeby było dobrze).
Dobrze, że reszta projektów jest indywidualna (poza jednym na 2 osoby, ale to i tak robię sama).
Może to moja wina, bo ja lubię robić rzeczy porządnie, a to mimo wszystko gównostudia (ale kasę ze stypendium chętnie przygarnę).
#studia #pracazespolowa #projektgrupowy #k-------------------------c
Wiem, że 1 kolega podeśle materiały, bo robi normalnie, ale zawsze podsyła na ostatnią chwilę, a ja potrzebuje czasu, żeby zmontować, a od pozostałych osób to ani widu ani słychu, więc wiem, że raczej nic nie dostanę.
zmień zawód i weź kredyt i przeproś ludzi.
@moj_wykopowy_login: Mordo, w życiu. Ja k----e na HR'y. Jestem analitykiem.
A kredyt mam xD.
Zabrzmiało jak skowyt HRowy.
Ale to nie zmienię tego, że jesteś biurowa z HR na studiach.
Olej to i daj żyć innym.
Niech ci dadzą 3 za nic jeżeli to g---o kierunek, bo to i tak nie ma znaczenia
Skład grupy:
XY - wykonano 80%pezetacji
Każdy następny po 5 %
Albo zagon ich do roboty mówiąc kto co ma zrobić i do kiedy, albo zrób to i oddaj jako praca grupowa. Zadanie będziesz miała zaliczone a to najważniejsze - nikogo z nich nie nauczysz odpowiedzialności bo to już dorosłe osoby. Jedynie polechtasz swoje poczucie sprawiedliwości.
@dr-proktor: jedyne co to zostanie frajerem