✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mam 31 lat i czuje się całkowitym przegrywam. 2 i 4 legnie związki za mną. W przypadku tego drugiego bardzo liczyłem na to że to będzie to. Dziewczyna byla dla mnie najlepszym przyjacielem, czułem że mogę jej powiedzieć wszystko i że razem się wspieramy. Jak się okazało ona nie czuła tego przez długi czas. Zapewniała mnie że wszystko jest ok, że nic nie jest źle i że że kocha. Często starałem się upewniać że tak jest. Szok był tym większy gdy okazało się że spotyka się z innymi, zdradza mnie a koniec końców gdy mnie zostawiła. Przeżywam rozstanie dalej mimo że minęło już 1.5 roku. W tym czasie poznalem wiele kobiet. Nie byłem się w stanie z nikim związać ale zacząłem traktować kobiety przedmiotowo. Mimowolnie nie byłem w stanie zauroczyć się. W trakcie rozmów w niezobowiązujących związkach wyszło jakie są kobiety, jak bardzo mściwe i zazdrosne. Te dziewczyny bez oporów mówiły mi że kogos zdradziły, że mają chlopaka/męża, cechy które im imponowały to typowe atawizmy. Ogólnie dramat.
Obecnie nie jestem w żaden sposób nikomu zaufać. Czuję że nawet gdyby trafił się ktoś fantastyczny byłbym skrajnie podejrzliwy
Myślę czy iść na terapie czy odpuścić związki bo jeżeli mam znowu trafić na kogoś na punkcie kogo mi odbije, będę szczęśliwy i zakochany, zacznę planować przyszłość i cieszyć się na widok tej osoby jak dziecko a potem dowiem się że jestem zdradzany albo obgaduje mnie, ze znajomymi to nic tylko się zabić.
(...) W trakcie rozmów w niezobowiązujących związkach wyszło jakie są kobiety, jak bardzo mściwe i zazdrosne. Te dziewczyny bez oporów mówiły mi że kogos zdradziły, że mają chlopaka/męża, cechy które im imponowały to typowe atawizmy. Ogólnie dramat. @mirko_anonim a nie pomyślałeś, że może wśród kobiet godzących się na niezobowiązujące związki oraz przedmiotowe ich traktowanie będzie większy odsetek kobiet analogicznie traktujących mężczyzn i przez to na takie trafiłeś?
Mam 31 lat i czuje się całkowitym przegrywam. 2 i 4 legnie związki za mną.
W przypadku tego drugiego bardzo liczyłem na to że to będzie to. Dziewczyna byla dla mnie najlepszym przyjacielem, czułem że mogę jej powiedzieć wszystko i że razem się wspieramy. Jak się okazało ona nie czuła tego przez długi czas. Zapewniała mnie że wszystko jest ok, że nic nie jest źle i że że kocha. Często starałem się upewniać że tak jest.
Szok był tym większy gdy okazało się że spotyka się z innymi, zdradza mnie a koniec końców gdy mnie zostawiła.
Przeżywam rozstanie dalej mimo że minęło już 1.5 roku.
W tym czasie poznalem wiele kobiet. Nie byłem się w stanie z nikim związać ale zacząłem traktować kobiety przedmiotowo.
Mimowolnie nie byłem w stanie zauroczyć się. W trakcie rozmów w niezobowiązujących związkach wyszło jakie są kobiety, jak bardzo mściwe i zazdrosne. Te dziewczyny bez oporów mówiły mi że kogos zdradziły, że mają chlopaka/męża, cechy które im imponowały to typowe atawizmy. Ogólnie dramat.
Obecnie nie jestem w żaden sposób nikomu zaufać. Czuję że nawet gdyby trafił się ktoś fantastyczny byłbym skrajnie podejrzliwy
Myślę czy iść na terapie czy odpuścić związki bo jeżeli mam znowu trafić na kogoś na punkcie kogo mi odbije, będę szczęśliwy i zakochany, zacznę planować przyszłość i cieszyć się na widok tej osoby jak dziecko a potem dowiem się że jestem zdradzany albo obgaduje mnie, ze znajomymi to nic tylko się zabić.
#zwiazek #milosc #zdrada
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
(...) W trakcie rozmów w niezobowiązujących związkach wyszło jakie są kobiety, jak bardzo mściwe i zazdrosne. Te dziewczyny bez oporów mówiły mi że kogos zdradziły, że mają chlopaka/męża, cechy które im imponowały to typowe atawizmy. Ogólnie dramat.
@mirko_anonim a nie pomyślałeś, że może wśród kobiet godzących się na niezobowiązujące związki oraz przedmiotowe ich traktowanie będzie większy odsetek kobiet analogicznie traktujących mężczyzn i przez to na takie trafiłeś?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny