Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
cześć - nie mam konta, dlatego wrzutka przez mirkoanonima.

MIalem zabookowane loty z #ryanair na listopad z Poznań do Paryża i powrót. Parę dni temu dostałem informację, że ten powrotny jest odwołany z powodów handlowych (XD)

Pan Ryan zaproponował przebukowanie na inny termin, albo zwrot na Ryanair wallet. Nie pasuje mi ani jedna, ani druga opcja - chce zwrot pieniędzy na konto ponieważ muszę kupić bilety powrotne u innego przewoźnika.

No i tu zaczęły się schody - nigdzie nie mam opcji o zwrot kasy na konto, tylko wszędzie jest przepychany voucher. Czy udało się komuś otrzymać w takim przypadku zwrot na konto? Co zabawne - próbowałem połączyć się z numerem telefonu to kliknąłem z 4 opcje i zawsze odsyłają do strony internetowej - nie udało mi się pogadać z człowiekiem.

Próbowałem pisać przez chat na ich stronie internetowej to dostałem informację, że jak poproszę o zwrot na Ryanair wallet to tam jest później opcja na przelanie na konto bankowe kasy. No, ale mając na uwadze jak ta firma działa, to boję się sprawdzać "na produkcji" - jak poprosiłem Pana na czacie żeby podał mi jakiś URL czy gdzieś jest rozpisany proces to dostałem info, że mam uważne przeczytać terms of services XD

Miał już ktoś taką sytuację i jest w stanie coś poradzić?

#podroze #lotnictwo #latanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ale to ten Twój lot jest anulowany czy zmienili czas i z racji zmiany czasu masz te opcje?
jeśli to zmiana czasu to już możesz się pogodzić, że tego hajsu nie odzyskasz na konto xd
  • Odpowiedz