Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Maxior99: Naprawdę was to dziwi?

Jestem zdziwiony Waszym zdziwieniem, że taka sytuacja ma miejsce. Piszecie sobie z laską, która ma w kolejce innych i jesteście zdziwieni, że olewa was w dniu pójścia na kawe - gdzie w tym czasie pisze z innym lub sie spotyka z innym.

Wygląda na to, że była chwilowo zainteresowana skoro była jakaś propozycja na kawe.
  • Odpowiedz
  • 0
@Mr_3nKi_: No trochę mnie to dziwi bo po co się godzić na spotkanie skoro się ktoś nie podoba?
Już nie wspominając o tym, że przecież można napisać, że jednak nie ma czasu/poznała kogoś innego i tyle
  • Odpowiedz
Już nie wspominając o tym, że przecież można napisać, że jednak nie ma czasu/poznała kogoś innego i tyle

@Maxior99: Przy tylu parach szkoda czasu i ryzykowania, że facet dostanie ataku agresji po odmowie.
  • Odpowiedz
@Maxior99: chyba se żartujesz??
Na żywo masz ogromną oszczędnośc czasu, bo odrazu widzisz jaka ma figurę, nie oszuka Photoshopem, widzisz pełne uzębienie,

Poznajesz charakter, osobowość, i możesz zrobić 100 podejść dziennie nawet.
A na tinderze zajmie to 3-10 lat tyle randek.

Dodatkowo Tinder przyciąga ĆPUNKI dopaminowe. A to koszmarny materiał na żonę, kochankę, partnerkę
  • Odpowiedz
Kolejny ghosting pomimo umówienia się na kawę w piątek ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Maxior99: nie umawiaj się z takim wyprzedzeniem, nigdy nie zadziałało w moim przypadku
  • Odpowiedz
  • 0
@Cesc: dobija ale wciąż to lepsze niz nie robic nic - daje mi nadzieję, że kiedyś zdarzy się cud i kogoś znajdę
Nie da się pogodzić z samotnością, bo i po co żyć w samotności ? Jaki jest sens takiej wegetacji przez 50 lat ?
  • Odpowiedz
@Maxior99: z jednej strony racja, z drugiej strony popatrz jak duża część chłopów żyje jak ten słynny polski messi, baba w drugim stopniu otyłości która gardzi swoim chłopem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz