Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

albo, że zaproszenie na kawe nie jest ok, bo musisz się bardziej postarać xDD najlepiej jakbyś od razu zabrał ją na tygodniowe wakacje.

@Cesc: Zapraszac na kawe mozesz laske poznana na ulicy, w parku, schronisku dla zwierzat, sklepie, lotnisku, na plazy, Wszedzie w sumie.
I Kazdy szanujacy sie facet wybierze podejscia na zywo bo baba nie ma jak ukryc ze jest gruba, ze ma braki w uzebieniu, smierdzi od niej fajkami, ma
  • Odpowiedz
dobija ale wciąż to lepsze niz nie robic nic - daje mi nadzieję, że kiedyś zdarzy się cud i kogoś znajdę

Nie da się pogodzić z samotnością, bo i po co żyć w samotności ? Jaki jest sens takiej wegetacji przez 50 lat ?

@Maxior99: TAKA jest NATURA
Samice musza masowo odmawiac,
Samce musza
  • Odpowiedz
  • 0
@Cesc: oczywiście, że bycie z byle kim jest większym przegrywem niż bycie samym
Szukam takiej dziewczyny która mi się będzie podobać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja zdaję sobie sprawę, że szanse sa marne ale mi osobiście daje to jakaś motywację do treningów , dbanie o siebie itd.
Boje się, że kiedyś stwierdze "it's over " I już nic nie będzie mi się chciało
  • Odpowiedz
@Maxior99: jestes z Wawy czy innego duzego miasta? Laz sobie zwyczajnie na p--o czy tam cole w popularne miejsca, typu wisla z kumplami. Czasami same podlaza :p
2 rady: najlepiej w trojke facetow, dwoch wyglada jakby prszyli na rwanie.
Nie sluchaj pitolenia typowych dziewczyn jesli pytasz o rady. Najlepsze rady maja chlopczyce i lesbijki ;) typowe romantyczki mowia jedno, robia drugie, mysla trzecie. To nie na mozg chlopa.
  • Odpowiedz