Aktywne Wpisy

Soothsayer +20
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Turpizm +1
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@PanHeniek45: To, że zasiadał do 10.2024, a w jego miejsce trafił gość z w ogóle nieporównywalnym doświadczeniem?
Bo w projekty zainwestowano kilkadziesiąt mln, jakie są efekty tej pracy?
@JamesJoyce: obecny premier to w sumie Niemiec i ma proniemieckie sympatie. Dziadek w Wehrmachcie, z matki Tuska to jeszcze w szkole w latach '50 dzieciaki toczyły bekę bo po polsku nie umiała mówić. Nie wiadomo komu tak naprawdę ten typ służy.
@unlucky_: polecam przeczytac o nim i jego osiagnięciach. Naukowiec światowej klasy zdobył najbardziej prestizowe granty europejskie. Tutaj jest tylko o ostatnim, ale wierz mi jako jeden z nielicznych przedstawicieli "betonu" naukowego coś sobą reprezentuje. Pisze w cudzysłowiu, bo mamy do czynienia w końcu z młodym prężnym naukowcem i organizatorem. Nie jest to zwykły leśny dziadek uczelniany jakich pełno
Gdzieś te dziesiątki milionów złotych musi skończyć.
Słabe argumenty kolego
Że ogarnął kilku specjalistów, którzy zarabiają chorą kasę? XD
Proste - jako obywatel masz prawo do informacji. Napisz, to wskaza ci gdzie znalezc.
Dla mnie on jest czlowiekiem sukcesu - odnosi sukcesy slawiac polska matematyke i informatyke na forum europejskim. Swoja osoba firmuje i promuje polskich naukowcow. Zobycie kilku grantow ERC to nie jest nic. Po tych zapytaniach wiem, ze nie masz
@unlucky_: XD - wykopek sie zesral. Bo co to jest robic modele matematyczne, czy uczyc AI czegos. Taki jak ty, napewno to ma w malym paluszku od stopy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@nikifor: no wiadomo, lepiej w beton deweloperski.
@unlucky_: Fajnie się czyta jego wypowiedź, chciałem się dowiedzieć o co w ogóle biega, co to te IDEAS. I wyczytałem: projekt, platforma, instytucja trwale wpisana w międzynarodową tkankę. :)))
Zresztą, jak on zbudował ten "projekt" skoro ma się zawalić po wymianie jednej osoby?
@Romska_Palo_Ul_Laputa: Gdzieś tak pisałem?
@unlucky_: Nie masz za bardzo pojęcia o tym jak działa Deep Tech, nie?