Aktywne Wpisy

Dziambelll +216
Elegancko dziś zamontowałem baterie podtynkową, szybka robota efekt więcej niż zadowalający,
#chwalesie #budujzwykopem
#chwalesie #budujzwykopem
źródło: image
Pobierz
Anetkia +67
Gdy zostal zabity prezydent #gdansk Adamowicz, w pierwszej chwili zrobiło mi się po prostu przykro że ktoś zamordował czlowieka, pomyslalam o jego rodzinie, potem poczułam złość że organizatorzy imprezy dopuścili do takiej sytuacji, a na koniec spory niepokój ze są ludzie zdolni do takiego czynu. Natomiast ani przez moment nie pomyślałam o jak fajnie ze zabili lewaka. Nie znosilam tego co Adamowicz robił, nie zgadzałam sie z nim, jego wypowiedzi
źródło: charlie-kirk-private-family-moments
Pobierz

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@Dietetyq: Oj, ale factorio, rimworld, a nawet satisfactory to ty nie wyzywaj, bo to lepsze gry niż większość dużo bardziej znanych gier. Noo, ale wiadomo. Większość "graczy" to rzeczywiście odpala fortnite, fife, gta, gry od sony i to tyle.
Sam z grami jestem od ponga, przez NES, C64, Amigę, 486, psp, aż po dziś (ale już tylko pc) i
@jandiabeldrugi: ale oczywiście że są różnorodne - zobacz sobie jakie gry na ps5 wychodzą ostatnio od Black Myth Wukong przez Astrobot a na metaphor refantazio kończąc. Każda gra totalnie inna a zapewne bardzo dopracowana i dla różnego odbiorcy.
Branża gier ma mnóstwo problemów ale przyznamy sami jako gracze jak często sięgamy po
@jandiabeldrugi: ale to też pytanie czy ta gra jest nudna dla Ciebie, czy nie umiesz się na niej skupić i docenić - ta gra dosłownie jest genialna i jest arcydziełem, ale nie każdy do
Nie zmienia to faktu, że gra jest zwyczajnie upierdliwa na każdym możliwym kroku. Nie można tłumaczyć kwestii takich jak brak możliwości biegania w obozie, czy ślamazarność w każdym możliwym aspekcie gry (crafting, szybka podróż wymagająca rozstawiania za każdym razem obozu itp.) tym, że
@jandiabeldrugi: no to graj w Fortninte albo w CoD meczyk a nie RDR2, oglądaj sobie odcinek "how i met your mother" a nie się męczysz z "the sopranos" poczytaj sobie Remigiusza Mroza a nie się trudzisz i mozolisz z jakąś Tokarczuk albo Dukajem :P
tylko powiedz jasno i wyraźnie - nie
@mirko_anonim: Żadna - mam tyle gier kupionych które czekają na swoją kolej że starczy mi jeszcze na długo.