Aktywne Wpisy

cypisek84 +67
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
Pobierz
diszpetri +170
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Który to stopień autyzmu?
Swoją drogą, dlaczego podczas zabijania tych smoków mógł używać deszczu ognia cały czas?
Poza tym od jakiegoś czasu przeglądając yt rzucają mi się w oczy goście którzy dzień w dzień streamują starając się pobić rekord o 2,137 sekundy.
@maciorqa: przypadkiem ludzie znajdują kolejne glitche i wymyślają jak je zastosować do skrócenia czasu
Przeciez to bez sensu, bo jeśli już używać glichy to można równie dobrze wejść od razu na statek i do rozdziału 6
@3k1m: bez zabicia smoków nie przejdziesz do piątego rozdziału, bez piątego rozdziału nie zabierzesz kapitana na statek, bez kapitana na statku nie zobaczysz filmiku jak Xardas podgląda Beziego podczas przebierania, a bez tego filmiku nie zobaczysz napisów końcowych
A ok, już tyle lat minęło i mi się to musiało zapomnieć. No to ma sens w takim razie. Tak czy inaczej z chęcią bym zobaczył speed runa, bez gliczy, więc zaraz zobaczę sobie