Aktywne Wpisy

JanDzbanPL +60
Scifun założył patronite w celu szybszej produkcji materiałów i od tego czasu nic nie opublikował. W ciągu roku opublikował tylko jeden film o Titanie podzielony sprytnie na 3 filmiki - jeszcze przed założeniem patronite. 50k miesięcznie, 320k łącznie za nic. W ogóle mnie to nie dziwi że Polacy kupują pizzę z serem po 60zl ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskiyoutube #scifun
źródło: 1000019588
Pobierz
Wrrronika +14
Czy jeśli mój paczkobiorca nie chce odebrać paczki mimo, że jest już w paczkomacie od kilku godzin to zmaczy, że umarł?
#wykopaka
#wykopaka

Cześć,
Opisze taką sytuacje: pracuje w biurze, jedna koleżanka z którą współpracuje od roku między-działami gadaliśmy nawet co jakiś czas przez dłuższą chwile regularnie, sama często nawet inicjowała kontakt, pomagała nawet czy doradzała nagle przez dłuższą chwile dawała znaki, że nie ma faceta itp.
Dobra napisałem do niej na messengerze luźno, grzecznie z zapytaniem czy by nie poszła na kawę, coś słodkiego. Nagle kontakt się urwał, wyciszyła na messengerze, usunęła ze znajomych na innych portalach, a w pracy nawet się przestała odzywać.
Nie mówcie że w pracy się nie szuka partnerek gdzie wszędzie mam znajomych w udanych związkach w pracy. Jaki to sens albo logika nagle dosłownie zignorować gdzie sama w relacje wkładała dużo energii. Nawet dla utrzymania relacji w pracy wystarczy nawet głupie nie bądź mam faceta i by to zupełnie zamykało dyskusję. Nie rozumiem kobiet ...
#ghosting #relacje #dziewczyny# #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: skoro gada z tobą w pracy, macie jakiś tam luźniejszy kontakt to po co pisałeś do niej na messengerze? Wyszedłeś na nieśmiałego gościa który do takich spraw będzie zabierał się jak pies do jeża a to odrzuca.
Jakby jej tak naprawdę zależało to by nawet zaakceptowała jak to określasz że nie zabieram się za to właściwie po prostu. Sama doskonale wiedziała jaki jestem po dłuższej znajomości, to nie było tzw. jeden strzał typu tinder tylko dłuższa znajomość. Miałem dosłownie w obecności innych postawić ją pod ścianą czy idziesz na randkę ? Nawet jak komuś nie odpowiada propozycja to nawet z głupiego szacunku