Aktywne Wpisy

rales +1837
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +129
313 629 + 105 = 313 734
Powiem ze jestem już zmęczony trasa. Mimo ze fajnie się jezdzi , często mam wrażenie ze ktoś mnie popycha z tylu to jednak już nie chce mi się cisnąć .
Obecnie miałem obkrazyc jezioro Garda w jeden dzień ale nie udało się , dziś będzie drugie podejście . Trasa jest bardzo malownicza ale dużym minusem jest jazda na ruchliwej drodze i dzielenie tuneli z autami
Powiem ze jestem już zmęczony trasa. Mimo ze fajnie się jezdzi , często mam wrażenie ze ktoś mnie popycha z tylu to jednak już nie chce mi się cisnąć .
Obecnie miałem obkrazyc jezioro Garda w jeden dzień ale nie udało się , dziś będzie drugie podejście . Trasa jest bardzo malownicza ale dużym minusem jest jazda na ruchliwej drodze i dzielenie tuneli z autami
źródło: image_picker_A301E1B2-C4EA-41C6-855C-EECB399EE668-34721-000004003BE8DCA7
Pobierz

W 2020 był szczyt paniki covidowej, ale od stycznia niespodziewana odwilż, skumulowany popyt, stopy procentowe 0% i rynek uratowany.
W 2022 deweloperka już mocno panikowała i w takim momencie wylobbowała beczkę 2%, którą Buda do końca roku ogłosił i potwierdził. Rynek znowu uratowany.
Teraz w 2024 jesteśmy w tym samym punkcie, w którym rynek ma szansę zacząć się korekcić. Tylko jesteśmy jakieś 100k kurników inwestycyjnych do przodu.
#nieruchomosci
źródło: ath
PobierzJa przykładowo w zimie bym mieszkania nie kupił bo bym nie wiedział jak jest doświetlone w normalniejszym okresie roku. I mam wrażenie, że masa ludzi
Wtedy pompka
@azurri: Od zapowiedzi deweloperom pieniędzy w kieszeni nie przybędzie a długi trzeba spłacać.
W mniejszym czy większym stopniu, ważne że był szum i coś tam zaświtało. I teraz trochę strach robić ten program bo cykl się powtórzy, krytyka sie nasili. Sam jestem ciekaw jak im kalkulacje w kuluarach wychodzą, co zrobią.
Koszt ten urośnie do gigantycznego jeśli program wejdzie i r------i młodym życia - a wiemy że im r------i, więc jak dla mnie będą po prostu p----------i jeśli w to pójdą.
Wejdzie bk0 i liczba ofert spadnie, nawet z analizą by się zgrywało
@Khaine: dokladnie. to samo było z podniesieniem wieku emerytalnego (co oczywiście było dobrym ruchem z ekonomicznego punktu widzenia) i zajebianiem 51,5% OFE - nawet żelazny elektorat tego nie wytrzymał. I to spowodowało, że przegrał.kolejne wybory. Myślał, że on wie i tak wszystko lepiej, ale wiedział jak widać gorzej.
Żeby się kupno opłacało to Glapa by musiał przy tych cenach zbić stopy do chyba 2% xD Powodzenia.
@Khaine: za pierwszych rządów to on rządził tak jak wychodziły sondaże.
Teraz obawiam się, że PiS mu pokazał, że naród jest tak głupi, że może robić co chce - wystarczy, że będzie podnosił minimalna i waloryzowal emerytury.
Teraz to widzę że mam powtórkę z dzieciństwa, nic się nie Zmienia PO takie same standardy xD
Ja mam wrażenie że pis to dyma wszystkich, robiąc dobra minę dla wyborców , a PO tylko swoich wyborców xD w sumie stąd się wzięło powiedzenie lemingi ze