Wpis z mikrobloga

@stanislaw-kania: odziedziczona pewnie działka za free od rodziny a domek wybudowany pewnie w latach 2010-2015 przed dojściem pisu do władzy po tamtejszych cenach. nikt wchodzący w ostatnich latach na rynek pracy i bez działki nie ma praktycznie szans się takiego domku kiedykolwiek dorobić ;) takie czasy durne...

boomerzy mieli więcej szczęścia niż rozumu z tymi domkami, młodzi nie mają szans
  • Odpowiedz
  • 4
@stanislaw-kania: To prawda. Niby Polacy-biedacy, a naokoło same nowe auta i luksusowe domy. Tymczasem ja mając niby super pracę jeżdżę 17 letnim gruzem xD
  • Odpowiedz
@stanislaw-kania: dużo w tym prawdy, śmigam rowerem po okolicach Legnica - Bolesławiec.
Ciągle się zastanawiam skąd ludzie mają pieniądze? Piękna działka z ogromnym domem i na podjeździe nowe auto.
Sam nie zarabiam źle ale mnie kurde na to nie stać
  • Odpowiedz
@BHN_LLU ja bym koszty domu przebolał i wydał ostatni grosz na budowe domu ale ciężko przeskoczyć koszty działek w powiatowych bo ludzi p------o z tymi działkami.

Szczególnie jak chcesz mały domek zbudować to już koszt działki ubija sensowność takiego projektu

Gdyby mi wpadła w ręce działka od starych, to bym się nie zastanawiał ani chwili
  • Odpowiedz