Aktywne Wpisy
ATAT-2 +203
jonasz68 +75
Czy tylko ja mam wrażenie, że od 2020 rozpoczął się powolny zjazd ekonomiczny tego kraju?
Od wejścia polski do Uni ludzie pozytywnie patrzyli w przyszłość, czuli, że standard ich życia będzie się poprawiał i faktycznie tak było lata 2018/2019 to były w mojej opinii najlepsze lata.
Tymczasem od pandemi mamy coraz więcej problemów i nie zanosi się na poprawę.
- inflacja
Od wejścia polski do Uni ludzie pozytywnie patrzyli w przyszłość, czuli, że standard ich życia będzie się poprawiał i faktycznie tak było lata 2018/2019 to były w mojej opinii najlepsze lata.
Tymczasem od pandemi mamy coraz więcej problemów i nie zanosi się na poprawę.
- inflacja

Robi wrażenie.
#gielda #gospodarka #ciekawostki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJakbym płacil w euro bym nie płakał za granicą.
Fur Deutschland
Ja o kozie ty o wozie.
źródło: 38178
Pobierz@niebadzogrem: "błogosławieni, którzy nic nie mają do powiedzenia, a mimo to milczą"
@fraciu: Ale te średnie firmy to poddostawcy koncernów.
Kiedyś będą w solingen, gdzie potem się okazało że to jakieś Zagłębie noży. W jakimś garażu były produkowane znanej marki nożyczki dla fryzjerów xd
@Krzysztof53647: eee w jakiej biedzie? xd chyba na odwrót - żyli dobrze, usa jak rosja zniszczyło mały kraj, zabiła przywódcę i zniszczyła dodalnie miasta. Amerykańscy żołnierze gwałcili kobiety jak ruscy.
Gdzieś widziałem mapkę ale porównującą Polskę do najbiedniejszych krajów z całego świata i chyba nasze PKB było większe niż 80% całej Afryki xD
Skandynawia - 20 milionów ludzi
Polska - 50 lat komunizmu
Reszta - małe kraiki, było członkowie ZSRR, kraje byłej Jugosławii co jeszcze w latach 90 miały wojnę domową
https://youtu.be/Uy2ayAnpafA