Aktywne Wpisy

moll +83
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +177
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy są jakieś profesje IT gdzie ekosystem nie jest tak rozdupcony i np. można się specjalizować głównie np. w jednym języki i framerowku? Nie nadążam za tym technologiami, a po robocie nie chcę się uczyć pod rozmowy.
Jak do tego podchodzicie? Mam z kolei kolegę w pracy co pisze w React Native na mobilki i głównie w tym siedzi i raczej tylko tego go pytają na rozmowach jak z nim rozmawiam, co dla mnie jest dziwne jako Java Developera, że są pozycje gdzie wystarczy n---------ć React Native i to wystarcza.
#programowanie #programista15k #java #korposwiat #pracait
@Ksiega_dusz: jeszcze się nie spotkałem z tym, żeby ktoś akurat z tych powodów został odrzucony
Pod inżynierem oprogramowania można wszystko podciągnąć, nawet pisanie w Bashu.