Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Ziomek ale żeś sobie życie spierdzielił. Każdy zawsze był wyśmiewany a to że miałeś jakiś placek no trudno nie każdy jest modelem świata. Za bardzo to analizujesz pamiętasz jak jakiś random westchnął bo był z tobą w pokoju to było 10 lat temu. twoja pamięć pracuje od 6 roku życia więc mniej pamiętasz przed tym wydarzeniem niż po się wydarzyło . Odpychający nie byłeś bo w życiu żadna by
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
fascynujący-szermierz-25: No z jednej strony myślę sobie "p--------e" z drugiej znam osoby, które mają naprawdę poważne i widoczne problemy zdrowotne i żyją - mają znajomych, niektórzy pozakładali rodziny.
Patrząc po ludziach bardziej zależy to jednak nie od tego co "mają" tylko jacy są - jak się przełamali, otworzyli i gadali z ludźmi to można ich było poznać i okazywali się spoko. Ale trzeba mieć jedno na uwadze jeśli ty się bardzo
  • Odpowiedz
Da się ale tylko w jeden sposób praktyka, bez oceniania- włożyć w to wysiłek i rozmawiać tu zdanie do sąsiada, zdanie do pani w sklepie, jakieś jedno zdanie do gościa jakiegoś gdzieś typu o fajna fura ile ma koni albo coś w tym stylu- jak się zrelaksujesz to łatwiej głowa produkuje zdania i rozmowy

@mirko_anonim: nie u każdego działa ekspozycja.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie jestem terapeutą, ale prawda jest taka, że ci ludzie, którzy darli z ciebie łacha w szkole, w ogóle o tobie nie pamiętają, więc polecam też w ogóle o tym nie myśleć. Ja wiem, że łatwo mówić, ale no tak jest.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zawsze mnie zastanawia, dlaczego to poczucie poniżenia i przegrywu, nie budzi w was emocji typu złość, agresja, chęć pokazania innym że to jednak oni są gorsi od Ciebie ? Mnie też wyśmiewali w szkole bo miałem odstające uszy, krzywe zęby i byłem od wszystkich mniejszy. Czy spowodowało to że zamknąłem w sobie i zacząłem użalać? Nie, jak tylko trochę podrosłem to zacząłem z---------c na treningi, siłownia, sporty walki, i
  • Odpowiedz