Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Według was warto iść na terapię jeśli nie miałem autorytetu ojca w rodzinie i to przekłada się na moje dorosłe życie? Bylem kiedys ale nie widzialem roznicy poza lzejszym portfelem. Rady typu: docen siebie, masz wartosc, pokochaj siebie. #terapia #psycholog
Ogolnie jest ciezko mi wsrod ludzi sie odnalezc przez to.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
determinowany-naturalista-26: Ciekawe jak terapia ci zastąpi brak męskiego rodzica? Posiadanie takiego uczucia w najmłodszych latach to jak 3 noga w stole na którym stoją twoje wszystkie inne życiowe sprawy, w dorosłości tak na prawdę ty stajesz się takim rodzicem mimowolnie i masz gotowy wzór do wdrążenia, wtedy twoje życie ma jakiś kierunek jeżeli nie przyjąłeś go bo nie miałeś od kogo to teraz możesz być nieźle zagubiony, myślę że najlepszą terapie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zdolny-sprzymierzeniec-34:

zaczniesz myśleć odpowiednio do swojego wieku to znaczy jeżeli masz powyżej 20 lat to jesteś już na etapie dorosłego gościa gotowego do stworzenia rodziny i wzięcia za nią odpowiedzialności,

@mirko_anonim: i to wlasnie ten wzor nabyles w dziecinstwie? niezly garb. nasral ci ktos do szyji i nawet
  • Odpowiedz