Wpis z mikrobloga

Dobra Mirki od #informatyka da się umieścić coś takiego mapa dowolnego miejsca na świecie w ASCII code w czymś jak markdown

gotowa aplikacja https://asciinema.org/a/117813?autoplay=1

ALE do wyników jakiegoś chata AI :-(

bo nikt tego nie będzie chyba w XXI wieku robił ręcznie :-(

do tego trzeba np. nanosić dane jak lokalizacja jakichś sklepów
aby AI nie straciło w kodzie tych danych.. (coś jak wikicode)

W geomarketingu oprócz danych tekstowych niestety trzeba jak w starożytnym Egipcie obrazkowych łącznie i jest klops

na dole próbki co się udało na przykładzie Warszawy oraz Waszyngtonu..

#komputery #programowanie
#pytanie #internet
#kiciochpyta #windows

https://wykop.pl/wpis/78251089/mam-taki-pomysl-mozna-zmusic-chat-ai-aby-wykonywal#273424967
nutka-instrumentalnews - Dobra Mirki od #informatyka da się umieścić coś takiego mapa...

źródło: obraz_2024-09-22_200101411

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hauleth: co odpowiada w tej mierze AI

nie mam dostępu do danych jak MapSCII (dane z lokalizacji obrazkowe jak w markdown) na żywo ani danych zewnętrznych, takich jak te pokazane w nagraniu Asciinema. Nie mogę bezpośrednio wchodzić w interakcje z systemami zewnętrznymi, interfejsami API ani witrynami internetowymi, w tym MapSCII. Moje możliwości ograniczają się do dostarczania informacji i tworzenia statycznych reprezentacji tekstowych opartych na wiedzy ogólnej.

Jeśli chcesz samodzielnie korzystać
  • Odpowiedz
standardowe problemy:

Obecnie czat GPT może przetwarzać i generować odpowiedzi tekstowe, a w niektórych wersjach może również obsługiwać podstawowe zadania związane z obrazami, takie jak tworzenie obrazów z opisów tekstowych. Jednak

1. Możliwości GPT Chat w zakresie rozpoznawania obrazów:
Analiza tekstu: GPT może pomóc w analizie i
  • Odpowiedz
@Fattek: normalną

chodzi o wadę czatu AI, np.

Choć wiedza istnieje, nie mam możliwości dostępu do danych na żywo z Internetu ani ich pobierania. Jeśli jednak szukasz konkretnych ofert, mogę pomóc Ci ustrukturyzować wyszukiwanie lub udzielić ogólnych porad, gdzie szukać. Jeśli jest coś konkretnego, w czym chciałbyś uzyskać
  • Odpowiedz