Wpis z mikrobloga

Marokański piłkarz Achraf Hakimi o swojej byłej żonie Hiba Abouk:
"Zrozumiałem, że była chciwa na moje pieniądze dopiero dwa miesiące po naszym ślubie, więc postanowiłem przelać cały swój majątek na imię mojej matki i czekałem z niecierpliwością, aż poprosi o rozwód. Nigdy więcej nie zaufam żadnej kobiecie, oprócz mojej matki." ❤️❤️❤️
ℹ️ l'Equipe
Sąd za złożenie pozwu o rozwód w oparciu o zarzuty niewierności nakazał kobiecie podzielić się swoim kapitałem z byłym mężem.
Biorąc pod uwagę, iż cały majątek i fundusze Hakimi zapisał swojej matce (około 70 milionów euro) , sąd uznał 3 miliony dolarów, które znajdują się na rachunkach żony Hakimiego, za majątek wspólnie nabyty.
Tym samym eks-żona marokańskiego piłkarza musiała mu zapłacić połowę tej kwoty, czyli 1,5 mln dolarów.

#mgtow #rozwod #logikarozowychpaskow
MGTOWPL - Marokański piłkarz Achraf Hakimi o swojej byłej żonie Hiba Abouk:
"Zrozumia...

źródło: 460662269_122174207582235871_8289217331951796067_n

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nigdy więcej nie zaufam żadnej kobiecie, oprócz mojej matki."

@MGTOWPL:

Kolejny debil który wybrał ścierkę lecącą na hajs przez którą nie uwierzy żadnej, nawet najmilszej i najszczerszej. Tacy faceci są najgorsi, laska może sobie żyć normalnie, być sobą a facet jest już podejrzliwy, toksyczny i robi problem, doopy, bo coś mu się ubzduralo. Laska powie coś szczerze i uzna, że facet jej ufa a potem okazuje się że nie, że
  • Odpowiedz