Aktywne Wpisy
kutix99 +491
Wyobraźcie sobie: kupujecie dziecku książki za kilkaset złoty co rok, bo „taka jest lista” — a otwieracie i widzicie to samo, co było rok wcześniej. Tylko inna kolejność rozdziałów i zmienione kilka zadań. Wydawnictwa i system edukacyjny stworzyły model, w którym stały obrót podręcznikami jest niemal gwarantowany. Nauczyciele wybierają serie (często wspierane darmowymi materiałami), ministerstwo ogłasza „aktualizację”, a rynek używanych książek dostaje po łapkach. To nie jest przypadek — to biznes kosztem

#biologia #sen #spanie #zdrowie #praca
Pracowaliście kiedyś na zmiany? Wasze życie po tym nie jest takie samo? :D
Tak se myślałem ostatnio czy to jest tak jak mi się wydaje, dla przykładu, jeżeli przy normalnej pracy fizycznej musisz spać 9 godzin to po tygodniu nocek jesteś w plecy tak gdzieś -20 godzin snu, zakładając że idziesz spać o 7, śpisz do 14 a
Pracowaliście kiedyś na zmiany? Wasze życie po tym nie jest takie samo? :D
Tak se myślałem ostatnio czy to jest tak jak mi się wydaje, dla przykładu, jeżeli przy normalnej pracy fizycznej musisz spać 9 godzin to po tygodniu nocek jesteś w plecy tak gdzieś -20 godzin snu, zakładając że idziesz spać o 7, śpisz do 14 a

"Zrozumiałem, że była chciwa na moje pieniądze dopiero dwa miesiące po naszym ślubie, więc postanowiłem przelać cały swój majątek na imię mojej matki i czekałem z niecierpliwością, aż poprosi o rozwód. Nigdy więcej nie zaufam żadnej kobiecie, oprócz mojej matki." ❤️❤️❤️
ℹ️ l'Equipe
Sąd za złożenie pozwu o rozwód w oparciu o zarzuty niewierności nakazał kobiecie podzielić się swoim kapitałem z byłym mężem.
Biorąc pod uwagę, iż cały majątek i fundusze Hakimi zapisał swojej matce (około 70 milionów euro) , sąd uznał 3 miliony dolarów, które znajdują się na rachunkach żony Hakimiego, za majątek wspólnie nabyty.
Tym samym eks-żona marokańskiego piłkarza musiała mu zapłacić połowę tej kwoty, czyli 1,5 mln dolarów.
#mgtow #rozwod #logikarozowychpaskow
źródło: 460662269_122174207582235871_8289217331951796067_n
PobierzAllah Albar
@MGTOWPL:
Kolejny debil który wybrał ścierkę lecącą na hajs przez którą nie uwierzy żadnej, nawet najmilszej i najszczerszej. Tacy faceci są najgorsi, laska może sobie żyć normalnie, być sobą a facet jest już podejrzliwy, toksyczny i robi problem, doopy, bo coś mu się ubzduralo. Laska powie coś szczerze i uzna, że facet jej ufa a potem okazuje się że nie, że