✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jestem z moją różową od 8 miesięcy i zbliżają się jej urodziny, tzn. za 2 miesiące ale chcę za wczasu ogarnąć. Chciałbym naprawdę fantastycznie do tego podejść i się przygotować dobrze. Prezent już mam wymyślony tylko nie wiem jak zorganizować jej czas w ten dzień. Na pewno pójdziemy na jakieś jedzenie ale myślałem o czymś nieszablonowym, co nie jest kinem teatrem lub filharmonią. Macie jakieś pomysły? Miasto: #warszawa. Myślałem może o jakimś masażu wspólnym czy pójściu do spa. Może coś polecicie fajnego? TAk żeby się nie wykosztować.. #zwiazki #pytanie
Jestem z moją różową od 8 miesięcy i zbliżają się jej urodziny, tzn. za 2 miesiące ale chcę za wczasu ogarnąć. Chciałbym naprawdę fantastycznie do tego podejść i się przygotować dobrze. Prezent już mam wymyślony tylko nie wiem jak zorganizować jej czas w ten dzień. Na pewno pójdziemy na jakieś jedzenie ale myślałem o czymś nieszablonowym, co nie jest kinem teatrem lub filharmonią. Macie jakieś pomysły? Miasto: #warszawa. Myślałem może o jakimś masażu wspólnym czy pójściu do spa. Może coś polecicie fajnego? TAk żeby się nie wykosztować..
#zwiazki #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim