Aktywne Wpisy

Czoso +111

nie ma naprawde co ze sobą zrobic gdzie pójść, wykop martwy hujto martwe na reddicie śniegowcy i żenujący autystyczny humor dla dzieci, no nie ma takiego wykopu 1,5 ze złotych czasów, samo g---o, ludzie sie przeżucili na scrollowanie tiktokow z ai slopem no k---a j----e boty, where człowieczeństwo

Zastanawiam się nad zmianą przeglądarki, bo serio to co zauważyłem w chrome to szpiegostwo. Nie mam facebooka, twittera ig i tiktoka jedynie wykop, telefon mam Iphone 12 pro max bez aplikacji google ( żeby nie było konta też nie mam xD) więc przez android nie mogli podsłuchać, a jednak gadałem z bratem o monitorach i gdy wszedłem na onet w dodatku w incognito dostałem właśnie markę i monitor w reklamach o których rozmawiałem. Przeglądarka była zamknięta a mikrofon mam wyłączony z poziomu dźwięk > Mikrofony > wyłącz urządzenie a mimo tego słyszeli XD, ciekawi mnie to i dostaje pewnej niepewności bo nie mam konta google nie mam personalizacji reklam wszedłem w incognito a tam reklama komputronika z 1:1 modelem o którym gadaliśmy i nie wierze że może to być przypadek, co do telefonu brata też ma IPh bez usług google więc wątpię że to jest to, jedynie mam konto microsoft w laptopie ale to chyba do chrome nic nie ma, czy brave to dobry wybór? czy raczej odejść daleko od chrome i zainstalować sobie firefox czy coś innego?
#pcmasterrace #szpiegujo #pytanie #laptopy #informatyka #elektronika
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Majom ich tyle, sze słuchają nas skurczysyny 24/7
I zaraz na zarzuty hurr szur durr polecam zrobić więcej eksperymentów, zawsze będą się pojawiać reklamy tego o czym rozmawiasz. Żeby to zmienić musiałbyś żyć bez smartfona od głównych firm, bo może są jakieś antyszpiegowskie na Linuxie, jakiś pinephone czy coś
─────────