Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Oho znowu zaczyna się tasowanie,do wykresów olxdata, a mieszkanie dla rodziny w takim Krakowie czy Warszawie jak kosztowało 1.5 miliona tak dalej kosztuje. Dopłat do kredytów nie ma prkatycznie od początku roku, a ceny mieszkań ciągle kosmos. Przecież to powinno się już coś zadziać z cenami, a nosacze dalej trzymają. FED już radykalnie tnie stopy, a więc u nas będzie podobnie za chwile. Szczerze powiedziawszy to bardzo cienko to widzę zupełnie nie rozumiem euforii jaka tu panuje. Czasem mam wrażenie, że większość tu chce pisać po prostu o spadkach, zamiast rzeczywiście coś kupić dla siebie. Ja osobiście to pieprze i łąduje się w kredyt przed obniżką stóp, albo co gorsza przed ogłoszeniem nowej beki, mam już nawet upatrzone 2 mieszkania. Mi wcale nie jest do śmiechu oddając co miesiąc 3500 dla landlorda, gdzie nawet gwoździa nie można wbić bez opinii jaśnie pana czynszojada. Mam dosyć, trzeba działać.
#kredythipoteczny #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci #gorzkiezale

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja wjechałem po kule w 31m2 jeszcze poniżej 15k w w-wa obok metra jak się pojawił bk2 i rezerwowałem jeszcze w kwietniu. Teraz ofertowo 21k. Ludzie co czekają na spadki nie wiedzą co czynią.
  • Odpowiedz