Wpis z mikrobloga

Tak się zastanawiam czysto teoretycznie, czy jest możliwość, że jakiś coin z przypuśćmy top50 wjedzie do top10? Lub na odwrót czy na przykład taka Solana może spaść niżej albo wejść wyżej niż eth #kryptowaluty
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@duzeelobenc: To cały czas się dzieje. Nie widzisz tego bo na takim coingecko nie możesz sobie puścić jak się coiny względem siebie poruszały w rankingu. Ale co możesz sprawdzić, to jaki miały performance w różnych okresach czasu. Jak jeden jest lepszy to rośnie w rankingu a gdy inny robi mniejsze % to spada. Ogólnie % wzrost dobrze pokazuje co się dzieje.
Tobie nie chodzi o pozycję w rankingu, ale o
  • Odpowiedz
@duzeelobenc: Kiedyś ludzie pewnie sobie nie wyobrażali top 10 bez Litecoina czy Monero, teraz musiałem zerknąć czy te shity w ogóle jeszcze są w top 50, top10 to co chwilę sie zmienia między bull runami, już nawet nie wiem co jest w tej top 10 bo się zmienia a znaczenie tych shitów jest zerowe, jak wzrasta do top tak spada, jakiś tam wierny kult zawsze się obraca w okół tych
  • Odpowiedz
@scriptkitty: W sumie racja (sz)Bitcoin ciągnie cały ten rynek. Ale ze eth jest wciąz w top2 to dla mnie niezrozumiałe, chyba ludzie za duzo p--------i na tym i próbują się odkuć.
  • Odpowiedz
@UczesanyPedryl: monero jako jeden z niewielu jest używany jako waluta, wiec jego bym do tego nie wrzucał, a ludziom na ręke jest ze cena zbytnio nie skacze. Ale reszta to prawda, wiekszość top 50 to sezonowe coiny ktore co pare miesiecy sie zmieniaja
  • Odpowiedz