Aktywne Wpisy

saycool 0
Miraski mam wolne pół miliona i brak pomysłu jak zainwestować.
Bardziej na longterm albo w coś co nie jest zbyt angażujące.
Jakiś czas temu grałem na #gielda ale pomimo kilku fajnych strzałów ostatecznie wiele nie zarobiłem.
Myślałem o jakimś ETFie albo zakupie nieruchomości, ale może macie lepsze pomysły?
#inwestowanie #biznes
Bardziej na longterm albo w coś co nie jest zbyt angażujące.
Jakiś czas temu grałem na #gielda ale pomimo kilku fajnych strzałów ostatecznie wiele nie zarobiłem.
Myślałem o jakimś ETFie albo zakupie nieruchomości, ale może macie lepsze pomysły?
#inwestowanie #biznes

Graner +26

Mirki i Mirableki, skończyłem obecnie pierwszy rok studiów i wybieram się na drugi. Niedawno stukneło mi 20 lat, nigdy nie miałem dziewczyny, a większośc znajomych, czy to z liceum czy ze studiów już kogoś ma. Niektórzy pierwsze związki mieli już w czasie szkoły sredniej, ja odpuściłem ze względu na chamskie towarzystwo i dużą ilośc patologii w mojej szkole. Natomiast na studiach większość ładnych dziewczyn jest już zajęta. Znacie jakieś miejsca w Krakowie gdzie można poznać studentki - np. jakies kluby czy imprezy? Słyszałem co nieco o miasteczku AGHu lub hotelu Forum? Moi rodzice poznali się na studiach w klubie Rotunda, gdzie przychodziło dawniej mnóstwo studentów, ale ten klub jest od kilku lat zamknięty. Ja osobiście nie jestem przegrywem; wysportowany, umiesniona klata, prawie 2m wzrostu, więc myśle że mój problem tkwi w tym, że nie wiem gdzie można poznać kogos fajnego. Jeśli znacie jakies miejsca gdzie imprezują studenci w Krakowie to podsyłajcie.
#zwiazki #rozowepaski #studia #studbaza #krakow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: xD
< narzekaj że w szkołach patologia ni można baby znaleźć
< pytaj o fajne kluby do poznania baby
jednak chyba jesteś przegrywem xd
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: prosty test, podchodzisz w barze do dziewczyn, zagadujesz, jak ciebie zatrzymują i podtrzymują rozmowę to faktycznie jesteś ciacho, a jak nie to...
@JoeGlodomor ?? Rozwin swój komentarz, bo narazie nic z niego nie wynika
@Trenches Dzięki, o ZetPeTe nie wiedziałem, musze sie
@mirko_anonim:
źródło: image
Pobierz