Aktywne Wpisy

okoboji +85
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

Wie ktoś może czy częstą praktyką ze strony ZUSu jest badanie czy działalność nie powinna być założona z wcześniejszą datą?
W lutym i marcu przychody po 5000 PLN, potem kolejne miesiące po kilkaset złotych; wrzesień i październik po ~25000 PLN.
Planuje założyć działalność z datą wrześniową, ale zastanawiam się czy za kilka lat, ktoś do mnie nie przyjdzie domagajac się zapłaty składek z odsetkami za okres luty - sierpień ze wzgledu na te dwa wpływy po 5000.
#podatki #ksiegowosc #prawo #dzialalnoscgospodarcza #jdg
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
1. Ktoś musi zajać sie kontrola z jakiegos powodu
2. Musi mieć dostep do dokumentów z których wynikają nieprawidłowości
3. Musi te nieprawidłowości zauważyć
Zazwyczaj nikt nie robi kontroli losowo, tylko albo z uwagi na życzliwego sąsiada albo z powodu niezgodności w danych które trafiają do urzedów ( insytucje wymieniają sie danymi aby takie rzeczy zbadać)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91