Wpis z mikrobloga

wode ze sklepów wymiotło... co tu robić. może by jakieś baniaki ? tanie coś składane żeby miejsca nie zajmowało? o takie np:
https://www.action.com/pl-pl/p/3004718/zbiornik-na-wode-z-kranikiem-froyak/
niestety - pani w action powiedziala że jakiś czas temu wycofali te produkty na magazyn, bo to "letnia sezonówka" i teraz zamiast niech leża bzdety na halloween czy tam mikołaje. no trudno, może #allegro? no sa, takie same - nawet też w opisie że marka "FROYAK". i tam po 11-12 ziko, czyli nie jakieś miliony monet. no to lecimy dawaj dawaj. tylko psze pani, czy to do mnie dojdzie przed tą falą? i tu na białym koniu wjeżdza #inpost:
makao i po makale dziekuje pani z allegro za wysyłke w godzine po wyklikaniu zamówienia i pan inpost za dostawe w mniej niż dzień (#zgierz -> #wroclaw)
#powodz
murison - wode ze sklepów wymiotło... co tu robić. może by jakieś baniaki ? tanie coś...

źródło: image

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bardzospokojnyczlowiek: tylko że mówimy o ponad pół milionowym mieście. ciesze sie że u ciebie było.
a na kozanowie i gądowie poniedziałek i wtorek naocznie widziałem puste palety ¯\(ツ)/¯ no i co z tego wynika?
nothing. nic
  • Odpowiedz
@murison: Ale mamy środę i już dotarły kolejne dostawy. 3 godziny temu widziałem pełne palety w Kauflandzie oraz Biedronce. Dopóki drogi są przejezdne to woda będzie w sklepach.
  • Odpowiedz
  • 1
@Escalade: dziękuję bardzo za radę. Niezwłocznie się do niej zastosuje.
Celem posta było propsowanie inposta i pani z allegro, a nie narzekanie na brak wody
  • Odpowiedz