Wpis z mikrobloga

Hold up, czy ja dobrze rozumiem, że rzucono wojsko i wszystkie inne służby, zaangażowano mieszkańców do ochrony Marszowic zlewając znacznie większe osiedle po drugiej stronie, tylko dlatego, że na osiedlu malowniczym na marszowicach mieszka całkiem sporo urzędników Wrocławia? XD Ja p------e nienawidzę polityków #powodz #wroclaw
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Piastan: op reaguje z opóźnieniem (ze względów zdrowotnych), ale na pewno poda tutaj listę tych urzędników, co by ten wpis nie był prymitywną plotką podsycającą konflikt na wzór działań ruskich troli
  • Odpowiedz
Hold up, czy ja dobrze rozumiem, że rzucono wojsko i wszystkie inne służby, zaangażowano mieszkańców do ochrony Marszowic zlewając znacznie większe osiedle po drugiej stronie, tylko dlatego, że na osiedlu malowniczym na marszowicach mieszka całkiem sporo urzędników Wrocławia? XD Ja p------e nienawidzę polityków #powodz #wroclaw

@Reepo: Biorąc pod uwagę, że co wybory wybierają znowu Sutryka, to nawet mi ich nie szkoda.
tajemniczy-motorniczy - >Hold up, czy ja dobrze rozumiem, że rzucono wojsko i wszystk...

źródło: 5a3SRm6kwx6NzMvAXJNzLNwN89mHXBna

Pobierz
  • Odpowiedz
@Reepo ja p------e ale beznadziejny wpis, pewnie jakieś urzędasy tam mieszkają, pewnie na stabłowicach też. Na oficjalnych portalach Wrocławia są wyjaśnienia dot. tego, dlaczego działania najpierw skierowane były na Marszowice, ale po kij czytać, nie? Lepiej podsycać negatywne emocje. Typowe… ehh
  • Odpowiedz