Aktywne Wpisy

adisoniusz +458
Wiem że na wykopie panuje antypieskowa narracja, ale musze sie czymś podzielic. Ostatnio mam w życiu sporo stresów i przygnebienia zwiazanych z remontem i wykańczaniem mieszkania na czym sie kompletnie nie znam, co mnie troche dobija bo uważam że powinienem jednak umiec takie rzeczy. Dodatkowo różowa dociska presje swoimi pomysłami których nie umiem realizować albo robie powoli. I w chwilach szarych myśli mam zawsze tego gluta do którego moge sie przytulić, cieszy
źródło: temp_file7451926763422233535
Pobierz
wy_elementy_jedne +222
źródło: IMG_9153(1)
Pobierz

Poza tym, o sile z jaką poszła woda z tej Wyrwy niech świadczy fakt, że w innych miejscach woda przeszła przez miasteczka i wróciła do koryta rzeki - w Stroniu było takie jebnięcie że woda wyryła sobie nowe koryto i płynie de facto dawnymi ulicami miasta. Tak przynajmniej bylo dzisiaj w ostatnich raportach. Pracują tam koparki i inny ciężki sprzęt
@arinkao: idź tam lepiej usmaż jakiegoś bakłażana z ziemniaczkami...
@nivenerr: a w stroniu rozumem że prądu nie ma, czy ludzie mają jakieś miejsce do ładowania telefonów i czy jakiś zasięg tam jest ? Ode mnie w piątek wyjeżdża bus / autokar z artykułami do stronia i myślę co dorzucić oprócz artykułów pp.