Aktywne Wpisy

cheture +450
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

sprynek +420
Gość wrzucił
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
źródło: IMG_6149
Pobierz

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: Oczywiście, że mają. Mają problem bardzo duży ogólnie kiedy zaczyna się mówić o kwestiach wieku i wyglądu ponieważ ogromna część z nich swoją osobą nie ma tak naprawdę absolutnie nic do zaoferowania, nic w życiu nie osiągnęły i przypominasz im takim gadaniem, że czas ucieka z resztą dla każdego z nas niezależnie od płci.
Niebieskim włącza się tryb, że rozmówca nie ma pojęcia o życiu, mieszkania drogie, wynajem bez sensu, a poza tym to sami sobie piorą majtki i robią kanapkę do pracy (czasem)
@mirko_anonim: to wyparcie
Będąc niewystarczającym jakiekolwiek negatywne określenie, a nawet neutralne wywoła agresję. Generalnie płeć damska to hipokrytki i trzeba je traktować jak zwierzęta, a raczej takie zwierzaczki domowe futerkowe. To nie są poważne istoty.
───────
@naksu: chyba masz 25 +
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@naksu: w spodniach znacznie więcej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
zazdrosna? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tak mi się to kojarzy.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord