Wpis z mikrobloga

Czemu ludzie na Facebooku obwiniają partie polityczne za tą powodz XD? Komentarze typu ,,chcieliście tuska to macie,, o co im chodzi właściwie? #powodz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fishwater: to nie jest wina jakiejkolwiek partii politycznej, tylko brak odpowiedniej, długofalowej pracy od 20 lat. Jedna partia robiła trochę lepiej, druga gorzej, ale żadna idealnie.
  • Odpowiedz
@Fishwater: a daj spokój, ja już tego nie czytam, bo niewierzę że tyle debili. - "wina PIS/PO", sterowanie pogodą, specjalnie zatapiają, specjalnie zatrzymywali wodę, by straszyć suszą, a teraz specjalnie zalali, i tego jest masa. Po pijaku bym nie był w stanie wymyślać takich głupot
  • Odpowiedz
Ciekawe co sobie pomyśli strażak czytając taki pasek, że "sobie nie radzi" z powodzią

@Logan00: I ci sami ludzie którzy teraz na nich szczekają, rok temu organizowali akcję "murem za polskim mundurem" xD
  • Odpowiedz
@moby22: Usiłuje zgrywać autorytet? Serio? Gdybym komuś powiedział, że do zupy ogórkowej warto dodać ziele angielskie, to stwierdziłbyś, że usiłuję być autorytetem kucharskim - taką masz pokrętną logikę.

A "tą" nie zauważyłem, bo skupiłem się na ważniejszym i bardziej popularnym błędzie. Nie jestem autorem żadnego z nich, bo skopiowałem całe pytanie, panie mądry. Gdybym pisał, to bym użył formy tę.
  • Odpowiedz