Aktywne Wpisy
ataeB +9
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +137
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
1. Wsparcie dla charytatywnych inicjatyw – Michał wielokrotnie angażował się w zbiórki charytatywne, przekazując znaczne sumy pieniędzy, pomagając tym, którzy tego potrzebują.
2. Tworzenie wartościowej rozrywki – Boxdel przez lata dostarczał rozrywkę tysiącom widzów poprzez swoje filmy, streamy i projekty, dostarczając radości i śmiechu.
3. Pomoc swoim fanom – Michał niejednokrotnie pomagał swoim widzom, zapraszając ich na streamy, oferując wsparcie finansowe oraz emocjonalne.
4. Promowanie pozytywnych postaci – Michał często wspierał innych twórców, pomagając im zdobyć popularność i poprawić swoje warunki życiowe.
5. Organizacja Fame MMA – Jako jeden z założycieli federacji Fame MMA, stworzył platformę, która dała wielu osobom możliwość zaprezentowania się, zarobienia pieniędzy i realizacji pasji.
6. Edukacja i świadomość – Boxdel wykorzystuje swoją popularność, aby poruszać ważne tematy społeczne i edukować młodych ludzi, co jest niezwykle wartościowe.
7. Inwestycje w młodych twórców – Michał regularnie wspiera młodych, obiecujących twórców, dając im szansę na rozwój i osiągnięcie sukcesu w branży.
8. Podnoszenie standardów w social media – Dzięki jego działalności, standardy treści w mediach społecznościowych są wyższe, a jakość materiałów bardziej profesjonalna.
9. Ochrona społeczności przed szkodliwymi osobami – Boxdel aktywnie działał przeciwko osobom, które szkodziły innym, dbając o bezpieczeństwo i dobrostan swojej społeczności.
To tylko kilka z licznych pozytywnych działań Boxdela. Zamiast skupiać się na negatywach, warto docenić wszystko, co zrobił dla innych i dla społeczności. Michał, trzymaj się, masz wsparcie od tych, którzy widzą i doceniają twoje starania!
#boxdel #wardega #famemma