Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
honorowy-filozof-56: Nie martw się, ja też nie wyjdę za mąż. Wszyscy mnie dawno skreślili za wiek, brzydka figurę, brzydka twarz, roboty też nie mam, bo nie nadaje się do ludzi. Chłopom się tu wydaje, że nasze życie jest takie lekkie, bo nie wiedzą nawet o naszym istnieniu, tylko Julki im w głowie. Damski przegryw istnieje, my jesteśmy tego przykładem. Pozdrawiam cię i nie zawracaj sobie głowy facetami, da się żyć bez
  • Odpowiedz
Napisałem, że over dla baby, ale zauważyłem w komentarzach, że masa wykopków chętnie by przygarnęła starą, łysą, biedną i bezrobotną, niewykształconą, a być może i grubą kobietę XD

Należy wyśmiewać każdego wyznawcę #redpill, który majaczy coś o ścianie u kobiet po 30.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: na przekór wszystkiemu, spróbuj polubić siebie. Zaakceptuj swoje wady. Zacznij od zera. Doceniaj wszystko i bądź dla innych. Samotność to norma wielu ludzi. W pewnym sensie nie jesteś sama. Dzielisz to z innymi. Zdziwilabys się jak wiele osób cierpi, bo nie ma do kogo gęby otworzyć. Klucz to nie skupiać się na cierpieniu. Tak jestem sam, wcześniej w długim związku. Los mi zabrał tamto życie, dostałem nowe, przyzwyczajam się,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
szczery-mentalist-81: Mogłabyś być że zdesperowanym przegrywem, co weźmie wszystko z ostateczności. b
Bleh, obrzydliwe.

Tak więc z dwojga złego chyba lepsza twoja samotność :(
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @zasłużony-nomada-44: Nie denerwuj się, napisałam tak w chwili słabości, wiadomo, że to generalizacja na prywatnych złych emocjach - projekcja swoich kompleksów na ogół musi być oczywistą nieprawdą, poza tym każdy odpowiada za siebie, a wnioskować można tylko na konkretnych przypadkach. Wcale nie uważam, że mężczyźni są "źli", są różni jak różnie ukształtowały ich historie ich życia i prowadzą życiowe dążenia, powiedziałam pochopnie myśląc o niektórych osobach, z
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: damski przegryw istnieje, zgadzam się, ale mimo wszystko Wam jest łatwiej znaleźć faceta. Przez wieloletnie bycie przegrywem widziałem wiele lasek (w tym jedną o kwadratowym ciele <nie tłusta, po prostu wyglądała jak kobieta made in Minecraft>, twarz cała w pryszczach, nie kobiece kształty... a męża miała), które sobie znalazły kogoś. No ale mam też kilka pojedynczych przypadków, 2 chore na endometriozę. Widzę je od dziecka i to jest bardzo
  • Odpowiedz
@MajsterOfWihajster: eeee nie, redpill ma właśnie rację. Nikt normalny nie weźmie sobie takiej kobiety (pomijam wyjątkowe przypadki, ale nawet wtedy to kwestia zgniłego kompromisu, który nie odpowiada obu stronom, alejego brak jest jeszcze gorszy) i tak samo żadna kobieta nie zaakceptuje zbyt zyebanego faceta. Tacy faceci chcą tylko zar0chać, bo im mózg wariuje od rąsi.
  • Odpowiedz