Aktywne Wpisy

Hamza +88
#heheszki #bekazpalaczy #humorobrazkowy
zawsze mnie bawią palacze, którzy są tak uzależnieni od jarania, że psychicznie nie dają rady nie jarać szluga przez kilka godzin
zawsze mnie bawią palacze, którzy są tak uzależnieni od jarania, że psychicznie nie dają rady nie jarać szluga przez kilka godzin
źródło: PAL1
Pobierz
youngP +135
prawie 5 a dalej ciemno :/ wiosna i lato trwają za krótko w tym kraju

źródło: temp_file7266973651407711079
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
a nie, jak ktoś robił przekręty na kilometrówkach (swoją drogą, pogoogluj jak powszechna to była onegdaj praktyka), to już można sobie latać do Gdańska za publiczne dwa razy w tygodniu. Dobry mental.
@dominowiak:
Powinny być Fryderyki dla polityków, w kategorii kilometrówka by wygrał w tym roku, w następnym roku z zazdrości o statuetkę złotej kiełbasy, Nitras by wpisał że jechał Tuk Tukiem
@eduardo-garcia: powszechna wśród złodziei
@eduardo-garcia: oczywiście że można skoro jest to zgodne z prawem, chyba że wykorzystywał do tego lot o statusie HEAD, wykorzystywał? Mógł też wybrać pociąg, nie mógł za to dokonywać kradzieży przedstawiając fałszywe kilometrówki, rozumiesz różnicę?
Wasz kolega wyżej argumentował, że "hehe zarzucali Tuskowi loty do Gdańska". Zrozumcie, że ten zarzut się nie unieważnia, choćby Czarnecki okładał pałką małe foczki, czy żywił się krwią szczeniaczków labradora. Whataboutism w postaci czystej.
@eduardo-garcia: ale o jakim zarzucie ty bredzisz? Politycy zgodnie z prawem mogą latać LOTem i podróżować PKP, ale nie mogą kraść pieniędzy z budżetu. Przypominam że rysiowi za kradzież grozi do 15 lat więzienia, na ile skazano tuska?
@eduardo-garcia: dokładnie, wpis jest o kradzieży a ty
O zarzutach, o których wspominał ten wyżej. Nie wszystkie zarzuty są karne. Np. mogę ci zarzucać, że jesteś niezbyt lotny. To nie jest karalne, a jednak można to nazwać zarzutem.
https://www.rp.pl/polityka/art15882761-26-lotow-tuska-rzadowymi-samolotami-do-gdanska
@wanghoi:
źródło: comment_ZBWKqRzz69zDhpvBBKhmGUDhwaDHi3O8
Pobierz@eduardo-garcia: jeden wyrok przez osiem lat i to dzięki ukraińśkiemu wymiarowi sprawiedliwości który wychodzi na to że działa lepiej niż pisowski