Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #s--s
Dajcie jakąś radę, bo już nie wiem co robić. Mam 29 lat. Mam super dziewczynę od trzech lat, z którą dobrze się czuję, która ogólnie jest super.
Jest jednak pewien problem. Brak seksu. Kiedyś było dużo, bo jak mówi "liczyła że jej się to będzie podobać", teraz raz na miesiąc i trochę na siłę. Rozmawialiśmy o tym, ona po prostu nie jest zainteresowana, nie potrzebuje tego. Kiedy raz na jakiś czas jednak uprawiamy go, bardzo staram się żeby jej to sprawiało przyjemność, i zazwyczaj ma o----m. Bierze antykoncepcje hormonalną, odstawiła ją raz na miesiąc i tak samo nie miałą ochoty.
Mam życiową rozkminę. Z jednej strony wiem, że nie ma kobiet idealnych i zawsze jakieś wady muszę zaakceptować. Z drugiej, zawsze jak czytam chociażby ten tag, widzę że coś takiego jest dla ludzi powodem do zerwania. Czytam że taki brak seksu prowadzi z czasem do coraz większej frustracji i niechęci do drugiej osoby. Że człowiek nie wytrzymuje i zaczyna zdradzać.
Czuję frustrację. Nie wiem jednak czy ona wynika z braku seksu czy raczej ze strachu że jak tego nie naprawimy to będzie tylko gorzej. Ta frustracja nie jest jednak tak wielka żebym wolał samotność.
Czy na serio skończy się to aż tak źle? Z drugiej strony boję się samotności, przerzucania gruzu na #tinder i boję się że skończę z kimś gorszym. Pod innymi względami niż s--s, patrząc na ludzi jakich znam, ciężko mi wskazać kogoś lepszego, a co dopiero single z tindera. A zmieniając partnerkę ryzykuję że będzie tak samo.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

zrywać

• tak, z tego nie może być nic dobrego 47.4% (183)
  • nie, to można zaakceptować 13.5% (52)
  • nadal pracować nad tym 39.1% (151)

Oddanych głosów: 386

• 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Jak nie godzisz się z jej aseksualnością, to wiej. Jak sam masz duże libido, to będzie frustracja narastała, a ona będzie ci robiła jazdy, że tylko s--s się dla ciebie liczy. Przerabiałem to i nie polecam.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale twoja dziewczyna wie że w związku was jest dwójka a nie tylko jej widzimisię?

dzisiaj nie chce się r----ć a jutro powie co? że nie jest zainteresowana pracą, nie podoba jej się pracowanie i jej to nie potrzebne? XDD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Powinna sama z siebie pójść do seksuologa, wiedząc, że coś jest z nią nie tak. Jest taka możliwość, że została kiedyś zgwałcona, nikomu tego nie powiedziała i to w niej siedzi.
Jak chcesz ratować związek, to koniecznie seksuolog i niech nad sobą pracuje. S--s jest w c--j ważny, przynajmniej przez pierwszych kilka lat, bo po 10, to sam go możesz nie chcieć, tyle, że z nią, a nie w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Możliwe, że antykoncepcja powoduje spadek libido. Odstawienie tylko na miesiąc niewiele wam powie. Ogólnie to warto ten temat poruszyć z ginekologiem, bo są różne tabletki i jak jakieś nie do końca dobrze działają to po co je brać? Poza tym też sporo zależy od tego jak żyjecie - spadek libido może też być związany ze stresującą pracą, siedzącym trybem życia, jedzeniem śmieciowego żarcia, przepracowaniem, zaniedbaniach w związku itd.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Chłopie, daj se spokój, to nie jest normalne. To tak jakbyś się nie mył, śmierdział, nie chodził do pracy i leżał codziennie w łóżku z laptopem na kolanach, ewentualnie wstawałbyś do lodówki po kabanosy, p--o i lepsze żarcie zamawiałbyś z glovo na kredyt - patologia. Normalnym jest, że s--s jest codziennie, ewentualną kwestią jest jego jakość, bo tutaj też zdarzają się zagrywki niekoniecznie poniżej pasa. W takim wariancie zostają
  • Odpowiedz
@mirko_anonim masz do wyboru być nie sobą z kimś lub sobą bez tego kogoś. Jak wpada kamień do buta, to ściągasz go, wyrzucasz kamień i idziesz dalej. Masz 29 lat, a piszesz o strachu przed samotnością. Taki duży chłopiec, a się boi.

Poza tym w związku należy rozmawiać, więc to co nam napisałeś z anonima daj do przeczytania teraz super dziewczynie lub powiedz jej to prosto w oczy. Zobacz reakcje. Jeśli
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zła wiadomość jest taka, chad obraca aż do oporu, ale to też można sprawdzić. Czy Twoja laska nie daje Ci telefonu, lub jak coś zamawiacie od niej (uber, pyszne, cokolwiek) to nie pokazuje Ci zbytnio ekranu? Czy znika w dziwnych godzinach, albo ogólnie ze "znajomymi" bez Ciebie? Pracuje w gastro? Jest barmanką? Czy zauważyłeś, że spędza więcej czasu w toalecie (goli p---ę, nogi, whatever, przygotowania dla chada, bo no
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Gratulacje jesteś incelem ¯\(ツ)/¯
Do tego antykoncepcja hormonalna nieźle niszczy gospodarkę więc było myśleć wcześniej co się robi
Spróbuj może zaaranżować atmosferę albo wypytać o jakieś fetysze może po prostu należy do tych osób co bardziej podnieca sam nastrój niż czynność albo nie czuje że może się w 100% spełnić seksualnie
Jak nie to stawiaj jej ultimatum że odkłada i zaczynacie regularnie uprawiać s--s albo po prostu zrywaj jak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim te tematy rozkminia Sara Sonik na Instagramie (pewnie jest też w innych socialach). Jest o braku seksu albo jak już jest to na "kłodę" i wiele innych. Zobacz i posłuchaj.
  • Odpowiedz