Aktywne Wpisy

HoroLive +18
Nie mam siły na narzeczona. Mieszkamy w moim mieszkaniu, gdzie ogrzewamy wodę bojlerem 50l. Miesięcznie z tego tytułu płacimy ok 350-400 zł (nie pytajcie jak, ona musi mieć wrzącą wodę). Oczywiście place ja. Zaproponowałem jej zmianę na gaz, ponieważ mamy przyłącze. Rachunki wtedy spadają 4 krotnie. Narzeczona grozi mi, że jak zrovie gaz to ona się wyprowadzi, bo gaz jest niebezpiedzny i panikuje. Ja już mam dość płacenia takich rachunków, zwłaszcza że
-Melek- +18
Czy też tak macie że książki was zanudzają?
Chciałbym czytać ale jak zaczynam to po 30-50 stronach wiekszość tego co jest napisane to jakbym już wiedział. Książki psychologiczne czy o wychowaniu to mam wrażenie że sam mógłbym pisać. Orwel czy Huxley i tego typu tematy są tak oczywoste że nic tam nie zaskakuje. Historyczne spoko ale też normalna sprawa że się działo to czy tamto. Morderstwa czy opowieśći to od dziecka analizowałem chyba
Chciałbym czytać ale jak zaczynam to po 30-50 stronach wiekszość tego co jest napisane to jakbym już wiedział. Książki psychologiczne czy o wychowaniu to mam wrażenie że sam mógłbym pisać. Orwel czy Huxley i tego typu tematy są tak oczywoste że nic tam nie zaskakuje. Historyczne spoko ale też normalna sprawa że się działo to czy tamto. Morderstwa czy opowieśći to od dziecka analizowałem chyba

Mirosławy, jak wyglądają reklamacja - zwrot towaru oraz zwrot płatności na aliexpress przy dostawie do paczkomatu?
Słuchawki przyszły uszkodzone (wizualnie), popytałam w necie i napisali żeby się nie martwić ale dzisiaj zaczęła odchodzić siateczka z tulejek.
Odebrane w tym tygodniu, wysłałam im zgłoszenie na "refund" opisując i dokumentując zdjęciami, co się może dziać dalej?
#zakupy #aliexpress #chinskiecuda #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
ty się kochasz udzielać ale k#rwa nigdy nie masz nic sensownego do przekazania.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
W związku z tym pytanie kieruję do ludzi którzy w ten sposób zwracali, w szczególności:
1) jak to zapakować bo na ich stronie jest mowa o jakichś kodach kreskowych produktu a ja nic takiego nie miałam w przesyłce
2) jak wygląda procedura przyznawania albo odrzucania zwrotu, czy to się dzieje z automatu po otrzymaniu przez nich paczki czy coś