Aktywne Wpisy

MonazoPL +116
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
darkinvaider +2202
Dzień dobry!! Jak już wspominałem - stukneła mi okrągła rocznica na wykopie- 10lat aktywnego użytku. Więc Mirki,Mirabelki, osoby mirkujace xd ! Zrobiłem #rozdajo pierścionek mojego autorstwa. Centralny Diament 0.19ct oraz 18 szt o łącznej masie 0.18ct( diamenty natrurlane) wszytko w złocie 585. Rozmiar na życzenie wylosowanej osoby . Co trzeba zrobić ? Zaplusowac ten wpis:) co jeszcze ? Można ale nie trzeba polubić moją stronę FB i insta ( link
źródło: scaled_1000023078
Pobierz

Btw skoro na końcu to zjadam takie pety jak ty. Na końcu zawszę są największe ryby. Więc tak naprawdę to mi schlebiasz ale za glupi jesteś na to fanie mlekołaka xD
Komentarz usunięty przez autora