Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +14
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

jabol6000 +9
źródło: 1000009861
Pobierz

Więc potrzebuję minimalnego hostingu z SSL, ale chciałbym żeby to było pewne i łatwe w obsłudze (czyli nie OVH ze swoim UXem....). Szukam czegoś 50-100zł/rok. Koniecznie f-vat. Znalazłem domenomania.pl, VH.pl, etc... Nie chcę się wbić na minę typu home.pl 50zł/rok ale kolejny 800zł...
Coś polecicie albo odradzicie? #hosting #seo #domeny
@drakan8: wygląda ok, 99zł netto (za kolejny rok) hosting razem z rejestracją domeny .pl (jeżeli dobrze to rozumiem)
Masz tam darmowy SSL (lets encrypt) jak potrzebujesz, mają tanie odnowienia domen i co najważniejsze szybką pomoc techniczną.
Jakbyś się decydował, to możesz (jeśli chcesz, będę dzięki temu też miał taniej za swój hosting) użyć
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej.
Pomożemy w szybkiej bezproblemowej migracji.
Z kodem WYKOP rabat -65% na hosting i darmowa rejestracja domeny PL przy zamówieniu na rok.
Możliwy bezpłatny test wybranego planu przez 14 dni.
Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;) o tego najtańsze przedłużenia domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy. Migrację możemy wykonać w ciągu 24 godzin.
PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte na stronie.
Z linkiem wyżej lub kodem
Komentarz usunięty przez autora
@ameb: To też ciekawa opcja :) ale dla firmy +50zł rocznie za hosting to są grosze a będę miał wszystko w jednym miejscu i jakoś poczucie że będzie łatwiej zarządzać :-) Jakbym dla siebie prywatnie to pewno bym uprawiał cebulę ;)
@hostinghouse_pl: To ja właśnie od was uciekam xD. W zeszłym roku było 40zł brutto/rok a teraz 750zł... i łaskawie 20% zniżki :-) Do mojej wizytówki to ja nie potrzebuję "nowoczesnego i szybkiego serwera" ta strona pewno w cache siedzi bo zadbałem o to, żeby
Ale to