Aktywne Wpisy

Pilarz +80
#demografia wiecie ile dzieci urodziło sie w gminie liczącej 6279 mieszkańców w 2024 roku? Podpowiem tylko, że Polska B.
My naprawde nie zdajemy sobie sprawy z tego jaka czeka nas katastrofa demograficzna( ͡° ʖ̯ ͡°)
My naprawde nie zdajemy sobie sprawy z tego jaka czeka nas katastrofa demograficzna( ͡° ʖ̯ ͡°)

GangKobry +20
Niema chyba drugiej grupy tak ruchanej na kasę jak ajfoniarze, a najlepsze, że ci myślą, że mają produkt premium.
Bieda aparat 48mpix od lat ten sam z niewielkimi zmianami
Bieda 6 rdzeni procesora gdzie tanie modele mają po 8
Bieda 8GB RAM gdzie i tak zrobili progres bo do tej pory było tylko bardzo tanio bo tylko 6RAM jak kompletnie najtańsze modele na rynku
Bieda bateria 3500mah gdzie bieda standard na rynku to 5000( ͡º
Bieda aparat 48mpix od lat ten sam z niewielkimi zmianami
Bieda 6 rdzeni procesora gdzie tanie modele mają po 8
Bieda 8GB RAM gdzie i tak zrobili progres bo do tej pory było tylko bardzo tanio bo tylko 6RAM jak kompletnie najtańsze modele na rynku
Bieda bateria 3500mah gdzie bieda standard na rynku to 5000( ͡º
źródło: temp_file2208918417958997656
Pobierz![Luksusowy pstryczek z PRL [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/61419f4724102fa29499d7a9d89fa296769b112f9fb14417eb12d5a3613852fb,q80.jpg)

Więc potrzebuję minimalnego hostingu z SSL, ale chciałbym żeby to było pewne i łatwe w obsłudze (czyli nie OVH ze swoim UXem....). Szukam czegoś 50-100zł/rok. Koniecznie f-vat. Znalazłem domenomania.pl, VH.pl, etc... Nie chcę się wbić na minę typu home.pl 50zł/rok ale kolejny 800zł...
Coś polecicie albo odradzicie? #hosting #seo #domeny
@drakan8: wygląda ok, 99zł netto (za kolejny rok) hosting razem z rejestracją domeny .pl (jeżeli dobrze to rozumiem)
Masz tam darmowy SSL (lets encrypt) jak potrzebujesz, mają tanie odnowienia domen i co najważniejsze szybką pomoc techniczną.
Jakbyś się decydował, to możesz (jeśli chcesz, będę dzięki temu też miał taniej za swój hosting) użyć
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej.
Pomożemy w szybkiej bezproblemowej migracji.
Z kodem WYKOP rabat -65% na hosting i darmowa rejestracja domeny PL przy zamówieniu na rok.
Możliwy bezpłatny test wybranego planu przez 14 dni.
Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;) o tego najtańsze przedłużenia domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy. Migrację możemy wykonać w ciągu 24 godzin.
PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte na stronie.
Z linkiem wyżej lub kodem
Komentarz usunięty przez autora
@ameb: To też ciekawa opcja :) ale dla firmy +50zł rocznie za hosting to są grosze a będę miał wszystko w jednym miejscu i jakoś poczucie że będzie łatwiej zarządzać :-) Jakbym dla siebie prywatnie to pewno bym uprawiał cebulę ;)
@hostinghouse_pl: To ja właśnie od was uciekam xD. W zeszłym roku było 40zł brutto/rok a teraz 750zł... i łaskawie 20% zniżki :-) Do mojej wizytówki to ja nie potrzebuję "nowoczesnego i szybkiego serwera" ta strona pewno w cache siedzi bo zadbałem o to, żeby
Ale to