Wpis z mikrobloga

@loczyn: na wszystko jest czas. Dopóki na stolcu siedzi dup..sory. Dopóki na stolcu siedzi debi...jezu, sorry. No Anrzej ułaskawi wszystkich więc trzeba jeszcze zaczekać 332 dni. Wtedy i on pójdzie siedzieć
  • Odpowiedz
@nth4: Wiesz mordo nie mierz wszystkich miarą twojej rodziny.
@Ravau23: Chociaż pokazali że nie boją się zatrzymywać, to że prezydent gotów ułaskawić każdego nawet pedofila to nie wina koalicji a PiSu że nie mają żadnych standardów moralnych.
  • Odpowiedz
@Ravau23: a co ty mi tu z grodzkim wyskakujesz? Pis miał 8 lat na skazanie kogokolwiek z opozycji, i co? I gowno, nic nie mieli
Kamiński z Wójcikiem też nie mogli się immunitetem zasłonić?
  • Odpowiedz
@andrzej-roman: nie boją się zatrzymać mimo wiedzy że prezydent ułaskawi. Świetna sprawa. Coś jak z tymi dwoma psami skaczącymi sobie do gardeł przy zamkniętej bramie a po otwarciu odchodzą każdy w swoją stronę
  • Odpowiedz
chcesz się licytować na liczbę fotek z Sowietami Xd. Dzisiejsza ekipa ma z nimi naprawdę dużo uśmiechniętych zdjęć. ( ͡º ͜ʖ͡º)

@nth4: Nie ma sensu licytacja, jeżeli nie rozumiesz jak działa dyplomacja, szczególnie w czasie pokoju.
  • Odpowiedz
@swiadomy_fajnopolak: tak już słyszałem, Kaczyński jest tak potężny, że jest równocześnie widmem komunizmu jak i skrajnym nazistą XD.
Ja się pytam co Wy tam towarzysze bierzecie, że macie takie wizje, i czy moglibyście się nie dzielić że światem tą substancją bo grozi to zagładą naszej planety.
  • Odpowiedz
@Ravau23: ale fikolek, nic nawet podobnego nie miało miejsca za 2 kadencji pisu, a próbowali chociażby syna Tuska wciągnąć w aferę Amber gold
  • Odpowiedz
Ty coś o merytoryce piszesz? XD

Aha no ciśnięcie po kimś to faktycznie merytoryka XD

@andrzej-roman: pisze to ktoś kto wjeżdża w pierwszym komentarzu na moją rodzinę. Usuń konto jak chcesz coś zrobić dobrego dla społeczności. Idź być burakiem gdzie indziej.
  • Odpowiedz