Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +54
Siemano,
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
Masz poczucie, że marnujesz życie?
- Tak. 55.0% (448)
- Nie. 22.7% (185)
- Nie myślę o tym. 22.3% (182)
#tosty #gotujzwykopem #kulinaria #pytaniedoeksperta
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #pokazforme #niebieskiepaski #rozowepaski
@IntruderXXL: ale szczur, przymasuj trochę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zdrajczyciel: @kuroszczur No niestety z potężnego ogra w stronę szczura idę.
a miało być tak pięknie¯\(ツ)/¯
Z ciekawości nie chciałeś iść na publiczną siłkę się wypromować typu zdobycie sponsorów przez jakiś kanał na yt kfd,wkdzik co by pomogli w startach i sprzęcie?
Przecież jakbyś targął to co targasz na publicznej to byś szybko rozpoznawalność dostał.
@zdrajczyciel: Powiem Ci że jakbym wyglądał na 110kg to ludzie by mnie non stop nie zaczepiali, dosłownie podchodzą i gadają jak można być takim wielkim, takim szerokim. Mam po prostu dobre proporcje lol xD Szeroka talia ALE zajebiście szerokie plecy i barki, więc sylwetka V jest.
@Tfuj_wruk: Taka tam "żyłka". Fatu mam dużo, ale nie jak co niektórzy myśleli że ~40% :P
@choopin: Od maleńkości taki byłem, stado bocianów mnie dostarczyło lol.