Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +467
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
karol-blabert +64
Pamiętam w Gimnazjum nie miałem wystarczająco mocarnego kompa żeby udźwignąć ten temat, dopiero na początku technikum ograłem temat, piękna sprawa to była, jakoś od zawsze te ponure klimaty były bliższe memu sercu, wracałem później jeszcze kilka razy do tego tytułu, nawet niedawno z różową przyjemnie się nam grało w czwóreczkę.
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
Rosja walcząc z 22 armią świata przejadła cały, budowany przez związek radziecki potencjał rezerw sprzętowych. W dwa lata utracili budowane przez 60 lat rezerwy związku radzieckiego, utracili cały 1 rzut strategiczny. Rzut, który miał przecież być planowo zniszczony w walce z CAŁYM NATO, a który finalnie spłonął w walce z najbiedniejszym krajem w Europie.
#ukraina #rosja #wojna
NATO natomiast rzeczywiście podaje Ukrainie nędzną, żałosną i śmieszną kroplóweczkę. Rzeka, która daje kroplę po kropli.
@galicjanin: nie myl teorii i zapowiedzi z praktyką...
@okonek812: Przypominam, że ta kroplówka jest tak dawkowana, że kraje tego nie odczuwają. A ruscy musieli przestawić się na gospodarkę wojenną. Widać mocno jak ta druga armia świata jest tylko kolosem na glinianych nogach.
Wejście po trzech latach na teren kraju, który miał Cię podbić w trzy dni to jest sukces.
@okonek812: Taka kroplówka, że Polska mimo że dała mnóstwo sprzętu, to obecnie posiada znacznie silniejszą armię niż 3 lata temu. A inni tez się zbroją.