Aktywne Wpisy
lubieczipsy_ +206
Mem prześmiewczy, ale taka prawda. Europa jest coraz bardziej zacofana technologicznie względem USA a szczególnie Chin. Za niedługo będziemy już tylko skansenem dla klasy średniej z Chin i USA i jedyne co będziemy mieli do zaoferowania to zabytki i piękne krajobrazy.
Europa to prawdopodobnie najlepsze miejsce do życia na świecie, ale umiera na naszych oczach nie tak szybko jak mówią populiści, ale jest to proces widoczny.
#eu #usa
Europa to prawdopodobnie najlepsze miejsce do życia na świecie, ale umiera na naszych oczach nie tak szybko jak mówią populiści, ale jest to proces widoczny.
#eu #usa
stuparevic +396
Do dziś jeżdżę bezwypadkowo. Oby gnoju karma wróciła.
#dzban #polskiedrogi
@saviola7: każdy na egzaminie się w jakiś sposób stresuje. Egzamin i kurs nie uczy jeździć i nie określa czy człowiek zostanie dobrym kierowcą.
@BigGuy: i skąd wiesz czy to nie jest jego pierwszy w życiu wyjazd na miasto?
A Ty łykasz bajta.
Mam nadzieję, że karma istnieje i ten dupek z taksówki skończy karierę na drzewie
Ja bym mu zrobiła płatka śniegu ręką na mordzie
@fraciu: No przecież jest od dawna taka możliwość. Jak operowanie sprzęgłem jest zbyt trudne to nawet można zdawać na skrzynię automatyczną. Takie ułatwienia są nawet! Ułatwiajmy coraz bardziej zamiast UCZYĆ i DOSKONALIĆ techniki jazdy, a potem z popcornem obserwujmy tag #smiertelnewypadki na wakacje co roku...
Mogło pójść dobrze, a i tak mógł kursanta zjeść stres. Bądźmy bardziej wyrozumiali, każdy z nas przez to przechodził i na nas też się inni wkurzali.
@kuba-rozpruwa: tez za pierwszym razem tak oblałem 3x samochód mi zgasł przejechałem całe 40 min zaliczyłem wszystkie parkowania itp. dojechałem do WORDu i tam się dowiedziałem że negatywny xD